Alegerea Editorului

Mărimile potrivite pentru îmbrăcămintea femeilor: plasă americană, europeană, rusă

Anonim

În prezent, din ce în ce mai multe haine sunt achiziționate fără montare. De exemplu, prin Internet, prin telefon, prin cataloage. În plus, vreau să aduc ceva la mama, sora, prietenul meu din străinătate. Cu toate acestea, apare o problemă serioasă: cum să determinăm conformitatea mărimii îmbrăcămintei pentru femei astfel încât lucrurile să nu fie înlocuite sau redesenate?

Este un lucru - studioul, unde vor lua în considerare toate trăsăturile figurii dvs. și altul - piața sau magazinul. De câte ori ați auzit de la vânzători care doresc cu adevărat să vândă un produs cât mai curând posibil: "Acestea sunt femei mici. Cum de a determina în mod clar potrivirea dimensiunii? Îmbrăcăminte pentru femei de pe piață există o mulțime de multe. Cum să nu fiți prinși și să nu aruncați bani?

În Rusia, de mult timp, există un sistem care nu coincide nici cu cel american, nici cu cel european. Plasa de dimensiuni a îmbrăcămintei din Rusia folosește jumătatea de prindere în piept ca parametru principal. Deci, dacă măsurați 92 cm de standarde, înseamnă că purtați dimensiunea 46 (92: 2). Cu toate acestea, puțini oameni au o figură standard: o persoană are șolduri înguste, cealaltă are cele mai largi. Același lucru cu creșterea, cu o jumătate de braț, cu lungimea mânecilor sau a picioarelor. Prin urmare, este necesar să se cunoască adecvarea mărimii îmbrăcămintei pentru femei conform standardelor diferitelor țări. De exemplu, bunurile chinezești au cel mai des desemnări de scrisori. Dimensiunile europene nu coincid cu cele americane.

Mai întâi, ia-ți măsurătorile. Veți avea nevoie de date cum ar fi jumătatea circumferinței pieptului, circumferința taliei și șoldurile. Măsurați separat lungimea mânecilor și a picioarelor. Corespondența aproximativă dintre mărimile de îmbrăcăminte pentru femei dintre simbolurile literelor rusești și internaționale este prezentată în tabel.

XS (extra-mic)40-42
S (mic)44
M (mediu)46-48
L (mare)50-52
XL (extra-mare)54
XXL56

Cu toate acestea, este necesar să se țină seama de calitatea materialului, de tăiere și de caracteristicile individuale ale figurii. Mulți producători își prezintă plăcile, care indică parametrii de mărimea îmbrăcămintei pentru femei. Din păcate, nu întotdeauna aceste date pot fi găsite pe site sau pe etichetă. Din experiență putem spune că producătorii germani tind să coasă "cu o marjă". Printre croitorii există chiar opinia că, dacă luați modele și modele din revistele de modă germane (Diana, Burda Moden), atunci ar trebui să luați o mărime mai mică decât a noastră. Același lucru este valabil și pentru articolele terminate. Potrivit standardelor rusești și europene, mărimea îmbrăcămintei pentru femei poate fi determinată prin îndepărtarea a 6 din "semi-circumferința noastră" a pieptului. Cel de-al 40-lea german sau francez este cel de-al 46-lea al Rusiei, iar al 42-lea este egal cu al 48-lea pe piața internă.

Situația este diferită de rochiile din SUA sau din Marea Britanie. Există o altă corespondență. Dimensiunea de îmbrăcăminte pentru femei, precum și producătorii, există multe. Cea mai ușoară modalitate de a prezenta grila este următoarea: dimensiuni rusești: 40, 42, 44 și așa mai departe. European - scade 6. American și englezesc diferă unul de celălalt cu 2, adică în SUA, a 4-a dimensiune este aceeași ca în Marea Britanie - a șasea. Dar de la europeni - la 30 și respectiv 28 de ani. În consecință, al 4-lea american va fi engleza 6, 34 în Europa și 40 în Rusia.

În consecință, atunci când cumpărați îmbrăcăminte din cataloagele de pe Internet sau comanda prin cunoștințe, aceste diferențe trebuie păstrate în minte. În plus, în unele țări există măsurători separate pentru jachete și haine. Atât modelele, cât și stilul unuia sau al altui producător sunt de o importanță deosebită. De exemplu, îmbrăcămintea daneză este foarte des liberă și spațioasă. Prin urmare, dacă doriți să purtați un pulover sau o rochie care să accentueze cifra, va trebui să alegeți o dimensiune sau chiar două mai mici. Merită acordată atenție recenziilor altor clienți. De regulă, ei scriu despre mărimea pe care o poartă, potrivită cu bunurile primite sau dacă ar trebui să ia o mărime mai mare sau mai mare.

arrow