Alegerea Editorului

United Nude Ghete Boots: istorie, caracteristici, modele populare

Anonim

United Nude - marca de pantofi englezești, care produce accesorii, încălțăminte pentru femei și bărbați cu o arhitectură incredibilă. Pantofii acestui producător au început să câștige inima compatrioților noștri relativ recent, însă progresul este evident. Astăzi, tot mai multe modele de modă sunt rezolvate pentru cheltuieli considerabile de dragul unei perechi de ciocuri extravagante, pantofi sau ghete de gleznă ale United Nude.

Povestea Nudă Unită

Aceste pantofi doresc să fie luate în considerare, lungi flipping prin cataloage foto și pliante de publicitate. În lumea noastră, unde totul părea a fi inventat și descoperit demult, creatorii mărcii au reușit să vină cu ceva cu totul extraordinar.

Marca, astfel încât spre deosebire de orice altceva, a fost rezultatul lucrării comune a arhitectului Ram Kulhaaz și a obinatorului eclectic Gallahard Clarke, provenind din familia fondatoare a mărcii Clarks.

Modele celebre

Prima creație a lui Ram a fost modelul de încălțăminte Möbius, cu o talpă și călcâială incredibilă. Mai târziu, au fost lansate și broșe United Nude și cizme de gleznă cu aceeași arhitectură.

Debutul a avut loc în 2003. Modelul Möbius a fost primul care a fost prezentat publicului. Astăzi, aceste pantofi sunt considerate o legendă a mărcii, un clasic viu, care nu își pierde relevanța chiar și după 15 ani de la crearea sa.

Ram și Galahard au colaborat de mai multe ori cu mulți designeri și artiști talentați. Pentru Iris Van Herpen, marca a creat încălțăminte destinată prezentărilor de modă, de 9 ori. Împreună cu arhitectul Zaha Hadid Rem, el a inventat cizmele NOVA (2013), care sunt prezentate în următoarea fotografie.

United Nude creează pantofi pentru cei care nu se tem să stralucească și să atragă atenția. Este pur și simplu imposibil să nu reamintim aici excentricul Lady Gaga. Pop diva este într-adevăr un fan fierbinte al creativității lui Ram. Mai ales pentru ea a fost inventat un model incredibil de cizme de glezna, numit Fame. Pentru a crea pantofi folosiți piele de o calitate excelentă, vopsită într-o culoare neagră. Montate cu o platformă înaltă și tocuri de toc, cizmele sunt decorate cu figuri de aur ale bărbaților care urcă în sus.

Este demn de remarcat seria unică Lo Res. Acesta include mai multe modele care nu seamănă cu cristalele prețioase, nu cu imaginile neprofesionale ale pixelilor de pantofi "normali". Creatorii glumesc că au făcut inițial pantofi obișnuiți, apoi le-au scanat și le-au imprimat la rezoluție redusă.

O altă caracteristică de brand faimos este călcâiul inversat. Este ca și cum "în creștere" de la picior paralel cu solul, și nu din călcâi, așa cum era de așteptat, perpendicular. Design-ul arată foarte neobișnuit, dar pare că mulți sunt complet instabili. Nu este nevoie să vă fie frică, deoarece un arhitect profesionist a lucrat la ea.

Dar nu credeți că toate pantofii United Nude sunt prea interesați să poarte în viața de zi cu zi. Astăzi, marca continuă să avanseze, câștigând cu siguranță încrederea în locul său sub Soare. Produsele sunt vândute în mai mult de 40 de țări din întreaga lume.

magazine

Femeile rusești de modă pot achiziționa produse în magazinul oficial online unitednude.ru, precum și în unele buticuri cu mai multe mărci.

Și pentru cei cărora le place să atingă și să încerce totul înainte de a cumpăra, ar trebui să vizitați magazinele de mărci Unite Nude din Moscova:

  • Centrul comercial Tsvetnoy, bulevardul Tsvetnoy, 15.
  • TC FASHION HOUSE, st. Comercială și industrială, 6.

prețurile

În recenziile lui United Nude, există adesea referiri la faptul că principalul dezavantaj al tuturor produselor de marcă este un preț destul de ridicat. Eticheta de preț pentru o pereche de cizme de gleznă începe de la 12.000 de ruble. Unele modele, în special cult și publicitate largă, sunt chiar mai scumpe - în termen de 40 de mii.

Costul ridicat se datorează nu numai popularității brandului și designului său răcoros, ci și calității sale excelente. Compania practic nu folosește piele, preferând pielea naturală. Din acest material nobil se realizează atât partea superioară, cât și interiorul pantofului și branțul.

opinii

Deciderea unei astfel de achiziții poate fi dificilă. Dar, după cum pretind mulți proprietari de cizme de încălțăminte United Nude, este imposibil să nu se îndrăgostească de aceste pantofi. Tăierea magnifică, precizia maximă a execuției, cusăturile de calitate superioară și accesoriile costisitoare și un pantof confortabil sunt adăugări extraordinare în designul elegant.

Produse excelente ele însele și în funcțiune. Potrivit mai multor proprietari de pantofi, chiar și o înălțime ridicată și o formă neobișnuită de tocuri nu afectează confortul. Mersul în astfel de pantofi este frumos și foarte confortabil. Dar, potrivit multor fete, decizia privind achiziționarea de cizme de pantofi United Nude este numai pentru cei care nu sunt timizi, fiind în centrul atenției și nu se rușinează de exclamații incantate.

arrow