Alegerea Editorului

Teracotă - culoarea zilei

Anonim

Toată lumea cunoaște culorile de bază care există în natură. Dar pe langa ele exista o varietate de tonuri si nuante, ascunzand in spectrul principal. Teracotă - o culoare care este una dintre acestea. Este o culoare maro deschisă, dar cu siguranță o nuanță roșiatică.

Combinație cu flori

În multe dicționare puteți găsi definiția unei culori de teracotă ca o nuanță de maro, uneori se numește culoarea pământului sau culoarea lutului ars. Acesta poate fi găsit în spectrul de roșu, deși este mult mai aproape de maro. Teracotă este o culoare saturată, se amestecă perfect cu albul și cu toate nuanțele de alb. Se pare grozav cu flori "dulci". Acestea sunt, de exemplu, culoarea "cafea cu lapte", culoarea untului etc. Pentru a combina cu alte culori, trebuie să lucrați cu atenție și să le studiați pentru compatibilitate:

  • nuanțele de fructe îi dau sensibilitate;
  • culorile de vară, de obicei, suprimă teracota, astfel încât acestea ar trebui să fie cât mai mici posibil;
  • combinarea cu mlaștina este o varianta problematica, in vremurile moderne este evitata, dar a fost folosita in mod activ in stil vechi strict;
  • culorile profunde vor crea un aspect dramatic, principalul lucru nu este să-l exagerăm, astfel încât să nu existe niciun conflict între ele.

Valoarea culorii

Teracotă - culoare, simbolizând stabilitatea, încrederea. Așa cum am spus, este culoarea pământului. Prin urmare, este preferat de oameni care sunt ferm în picioare. Când te uiți la asta, senzația de securitate crește, sentimentul că ești în siguranță. Feng shui este recomandat la intrarea în cameră pentru a folosi decorațiuni de această culoare. Dar nu zelos, folosind teracota. Această culoare, prezentată în abundență, duce la o stare de disperare, disconfort. Va fi foarte util pentru birou, hol și, probabil, sala de mese. Dar pentru dormitor sau camera de zi este mai bine să alegeți culori vesele.

Teracotă în haine

După ce ați studiat soiurile acestei culori speciale, vă reflectați involuntar pe ce direcții în haine puteți folosi culoarea teracotă (fotografia din fața dvs., puteți visa la acest subiect). Ce partener de culoare este potrivit pentru el, și există vreunul pentru o astfel de umbra capricioasă. Dacă încă îndrăzni să folosiți teracota în haine, culoarea este destul de capricioasă, atunci ar trebui să vă amintiți cu siguranță că se potrivește mai mult brunetă. Ele vor fi suficiente pentru a decora chiar și o bucată. Dar roșul se va îmbina cu această culoare și va avea ceva de diluat. Este ideal pentru a combina această culoare bogată cu albă, așa cum am menționat deja mai sus. Culorile apropiate din interval trebuie selectate foarte atent. Dar dacă vine vorba de teracotă cu maro, atunci nu ne putem teme. Rochia va fi elegantă, nobilă, spectaculoasă. Pot exista mai multe combinații, principalul lucru nu trebuie să vă fie frică să experimentați. Și apoi totul va funcționa.

Culoarea părului din teracotă

Această nuanță de păr roșu este potrivită pentru proprietarii de piele atât palidă, cât și întunecată. Arată proaspăt și natural. A susținut că culoarea părului, puteți ghici despre natura omului. Deci, oamenii cu culoarea părului de teracotă sunt expresivi, ei continuă, în ciuda pericolului, sunt impermanenți și nerăbdători. În același timp, aceștia sunt oameni foarte calzi care pot oferi îngrijire și o adevărată pasiune. Ei pot face lideri buni. Astăzi, nuanțele roșii sunt printre cele mai populare.

arrow