Alegerea Editorului

Cămașă roșie: cum să alegi?

Anonim

Cămașa din garderoba bărbaților se mândrește cu locul printre elementele de bază ale îmbrăcăminții. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece tricoul poate fi purtat în fiecare zi, combinat cu un costum strict pentru o sărbătoare, etc. Astăzi, în tendința unui cămașă luminos, care vă permite să nu fuzionați cu mulțimea, arata extravagant și elegant.

Recent, cămașa roșie, care atrage cel mai mult ochii altora, a fost remarcată separat de stilisti. Acesta este considerat cel mai strălucit și mai spectaculos, astfel încât fiecare membru al sexului mai puternic ar trebui să aibă o asemenea bucată de îmbrăcăminte scandaloasă în dulap.

Cine poate purta?

Se crede că cămașa roșie este mai potrivită pentru tinerii care încearcă în fiecare zi să iasă din mulțime, pentru a atrage atenția asupra ei înșiși. Dar, după cum arată practica, bărbații mai în vârstă, de asemenea, nu au de gând să aleagă o cămașă de culoare strălucitoare.

Este necesar doar să alegeți nuanța potrivită a roșu, iar acest lucru nu este un lucru foarte ușor. Ar trebui să țineți cont de culoarea pielii, ochilor și părului, precum și să țineți cont de preferințele. De exemplu, bărbații cu piele palidă și ochi strălucitori pot purta în siguranță cămilă, corali și alte modele luminoase de cămăși. Și fețele întunecate sunt mai potrivite, cum ar fi: visiniu, rubin, "vin", etc.

Cum sa alegi?

Destul de des experții de modă atunci când aleg lucrurile sunt sfătuiți să ia în considerare culoarea parului. Cămașa roșie în acest caz nu face excepție. Deci, dacă un bărbat sau un adult are păr blond, atunci este mai bine pentru ei să ia în considerare orice umbra delicată, inclusiv roz. Și dacă viitorul proprietar al unei cămăși este un bărbat cu păr brun sau cu părul negru, atunci produsul de culori monocromatice roșii sau violete va fi potrivit pentru el.

De asemenea, acordați atenție construirii, deoarece culoarea roșie este puțin plină. Nu se recomandă purtarea persoanelor care au o greutate excesivă. Și dacă cumpărați lucruri roșii, este mai bine să opriți alegerea pe nuanțe foarte întunecate.

Ce să combinăm?

Cămașa roșie pentru bărbați este combinată cu multe lucruri, dar este totuși necesar să selectați cu atenție un set pentru a nu arăta prea orbitor. Adesea, o cămașă roșie este purtată la evenimente informale și este folosită ca o rochie de seară. Poate fi combinată cu costumele clasice stricte, atât în ​​tonuri negre, maro, cât și în tonuri închise. Și nu uitați că roșul în această "combinație" întreagă ar trebui să joace un rol major.

În plus față de cele de mai sus, rochia roșie poate fi purtată cu pantaloni albi, bej sau cremă. În aceste cazuri, o combinație contrastante de sus și de jos va aduce rezultate bune.

În conformitate cu standardele la modă, o cămașă roșie merge bine cu pantaloni verzi, deși anterior un astfel de set ar fi considerat înălțimea gustului prost. Dar pentru a combina cu albastru nu este recomandat. Clasic este o combinație de roșu și alb.

Cage fashion

O variantă mai puțin agresivă de cămașă luminată este o cămașă roșie într-o cușcă. Cu o combinație reușită a acestui element de îmbrăcăminte poate fi pusă pe o petrecere de club, plimbare de seară. Și dacă ridici un sacou frumos, nu este o rușine să mergeți la întâlnirea oficială.

Versiunea potrivită a cămășii arată favorabil cu blugi cu tăiere liberă. Singura condiție - partea de jos este mai bine să ia o umbra mai ușoară. Pentru evenimentul solemn, este necesar să se completeze costumul cu o cravată de alb, saturat albastru sau negru.

Trebuie remarcat că nu numai nuanța roșie poate fi diferită, dar și celula poate fi de alt tip. Un cămaș roșu și negru de verificare este una dintre cele mai populare variante în stil casual. De asemenea, este numită "celula tăietorului de lemn" într-un alt mod, deoarece o astfel de versiune caroasă a apărut una dintre primele. Desigur, în plus față de acest element al dulapului, blugi se potrivesc perfect - cel mai simplu mod de a purta și cel mai credincios.

Uneori, o cămașă plată este purtată pe un tricou simplu, dar mânecile se rostogolesc. Este, de asemenea, un câștig-câștig pentru uz casual.

accesorii

Dacă o cămașă roșie pentru bărbați este deja aleasă pentru rochie, atunci ar trebui să selectați cu atenție accesorii pentru ea. Primul și cel mai notabil dintre ele este o cravată, care poate fi potrivită în două moduri. Prima modalitate este să căutați un produs și în roșu, dar câteva tonuri sunt mai întunecate decât o cămașă. Și a doua - să se concentreze pe imaginea de pe contrast și alegeți o cravată perfectă o culoare diferită. Dar și în cel de-al doilea caz, ar trebui să locuiască pe o nuanță mai închisă. Cea mai bună combinație ar fi o cămașă roșie plus o cravată neagră dungată roșie.

Ce spune culoarea roșie a cămășii?

Psihologii spun că lucrurile de culori strălucitoare sunt alese de oameni care sunt încrezători. Un om poate fi caracterizat printr-un element roșu de îmbrăcăminte ca fiind carismatic, energic, întotdeauna în controlul situației unei persoane.

În plus, roșul este asociat cu iubire, bogăție și triumf. Prin urmare, pe date romantice, bărbaților li se recomandă să poarte astfel de cămăși pentru a face o impresie de neșters asupra doamnelor inimii.

arrow