Alegerea Editorului

Bijuterii "Sokolov": opinii, tipuri și descriere, fotografii

Anonim

Nu este un secret că bijuteriile frumoase sunt cel mai bun cadou pentru fete. Mai recent, numai oamenii bogați își puteau permite bijuteriile spectaculoase și la modă. Cu toate acestea, astăzi, pentru o sumă destul de modestă, fiecare fată poate cumpăra un lucru incredibil de frumos pentru ea însăși și se uită irezistibilă în ea. Una dintre cele mai populare branduri de bijuterii din Rusia este astăzi SOKOLOV, care combina sofisticarea, stilul, calitatea și prețurile accesibile în produsele sale.

Despre marca

Numele de brand SOKOLOV a apărut pe piața bijuteriilor în 2014, dar istoria sa a început în 1993. În acest moment, soții Elena și Alexey Sokolov au decis să deschidă primul lor atelier, numit Diamant. Compania a deschis primele magazine în Elveția. În Rusia, marca a fost introdusă pentru prima oară în St. Petersburg.

SOKOLOV bijuterii este rezultatul unei colaborări de succes între producătorii europeni și ruși. Astăzi, produsele mărcii prezentate pot fi achiziționate în 16 țări din Europa, America de Nord, CSI, Asia, Oceania și Australia.

Caracteristicile distinctive ale mărcii

Cel mai important avantaj al bijuteriilor SOKOLOV este calitatea înaltă și controlul strict al producției de produse. Sokolovs utilizează metale bancare și cumpără pietre de la producători de renume mondial.

De asemenea, bijuteriile "FALCONS" au câștigat popularitate largă și inimile clienților datorită fixărilor fiabile, precum și rezistenței metalelor la deformare. Toate acestea datorită tehnologiilor europene avansate - gravură cu laser, acoperire cu rodiu, ștanțare la rece.

Designerii noilor colecții sunt artiștii și bijutierii de frunte, care nu numai că țin la curent cu cele mai recente tendințe de modă, ci și ei înșiși prezice dinamica pieței modei. În comentariile lor privind decorarea "FALCONS", consumatorii au remarcat în mod repetat stilul exclusiv al acestui produs.

ore

Acesta este un atribut indispensabil al oricărei persoane de afaceri din lumea modernă. Când achiziționați acest accesoriu, trebuie să abordați cu atenție calitatea și aspectul acestuia.

Ceasul are un ansamblu elvețian realizat manual. De asemenea, în acest accesoriu de la brand-ul cunoscut, există mișcări japoneze de cuarț ale celui mai mare concern mondial de ceasuri Miyota.

O altă caracteristică a ceasurilor marca SOKOLOV este utilizarea diamantelor de înaltă clasă de la KGK Group - cea mai mare companie din lume, ai cărei parteneri sunt ALROSA și De Beers. O paletă bogată de culori ajută la crearea unor soluții unice de design utilizând zirconiu cubic.

Într-o serie de modele, mișcarea de ceas este încrustată cu o piatră moon, care oferă produselor pentru femei o incredibilă feminitate și lux.

inele

Inelurile de la faimoasa marcă "FALCONS" sunt cunoscute în toată lumea pentru sofisticarea și originalitatea lor.

Orice fată vrea să se simtă ca o regină. Datorită acestui brand, fiecare om are ocazia să-și realizeze visul iubitului său. Inelele coroanei SOKOLOV sunt fabricate dintr-o serie de pietre prețioase care le fac unice și luxoase. Inele de aur și argint cu diamante sau cu zirconiu cubic vă așteaptă în magazinele de bijuterii "FALCONS".

O altă caracteristică a acestui brand sunt inelele, realizate sub forma unui semn infinit. Un design simplu, în combinație cu zirconiile cubice strălucitoare și strălucitoare, va atrage atenția tuturor iubitorilor de farmece norocoase. De asemenea, un astfel de dar poate fi o expresie simbolică a infinității iubirii.

SOKOLOV este liderul indiscutabil în producția și producția de inele de nuntă. Pentru cei care decid nu numai să lege nodul în registratură, dar și să se supună unei ceremonii de nuntă misterioase, marca produce inele cu simboluri religioase. Produse deosebit de populare cu cuvintele "Salvați și salvați".

Inelul în formă de călcâi al unui copil va fi un cadou ideal pentru o mamă tânără. Designul elegant, sub forma unei amprente a unui copil, împodobit cu zirconiuri cubice, vă va aminti zilnic de cel mai important eveniment din viața oricărei femei.

Aceasta este doar o mică parte din inelele de designer de la faimosul brand de bijuterii. În comentariile lor despre bijuterii "FALCONS", multe fete marchează exact varietatea de modele. De asemenea, pentru reprezentanții frumosului sex, este extrem de important ca inelele să nu provoace nici un disconfort, nu se agață de haine sau de păr. Aceasta înseamnă că bijuteriile îi vor încânta pe proprietari în fiecare zi.

cercei

După trecerea pragului magazinului SOKOLOV, aproape orice fată nu va putea pleca fără să cumpere. Acest lucru se datorează în mare măsură gamei incredibil de largi. Toate cerceii de marcă rusă pot fi împărțite în patru categorii:

  • Clasic.
  • Agățat.
  • Femei.
  • Pat.

În ceea ce privește încuietorile, aici gusturile doamnelor nu se potrivesc adesea. Prin urmare, SOKOLOV le produce sub diverse forme: cercei, castel englezesc, castel francez.

În comentariile lor cu privire la decorarea "FALCONS" cele mai multe fete sunt la fel de fericite cu cumpărarea lor. Principalele aspecte pozitive sunt calitatea și varietatea de cercei. De asemenea, mulți au fost mulțumiți de prețul bijuteriilor. Puteți cumpăra cercei de argint frumos pentru numai 1000 de ruble.

Pandantive și pandantive

Creați pandantive, pandantive și farmece, designerii mărcii SOKOLOV se străduiesc să le umple cu o varietate de semnificații. De aceea puteți cumpăra nu numai bijuterii, ci și un simbol care reflectă lumea voastră interioară.

În catalog și în vitrine puteți găsi mai mult de 3000 de modele diferite de pandantive din aur și argint cu diverse straturi și inserții. Gama brandului este actualizată constant cu bijuterii originale, exclusive și la modă.

SOKOLOV oferă clienților săi pandantive sub formă de scrisori, nume și semne zodiacale. Acesta poate fi un cadou minunat pentru familie, rude și prieteni. De asemenea, marca produce pandantive și pandantive de orientare religioasă: cruci stilizate, icoane, pandantive musulmane.

În comentariile despre bijuterii "SOKOLOV" clienții remarcă varietatea de pandantive și pandantive, afirmând că aici puteți alege un simbol care să se potrivească oricărei ocazii vitale. Toate ornamentele pandantive sunt realizate din pietre naturale și metale, care nu se tem de expunerea la mediu.

Bratari

Aceasta este o decorare clasică a oricărei fete, capabilă să sublinieze harul mâinilor și stilul impecabil. SOKOLOV eliberează în mod regulat cele mai moderne și unice accesorii de mână. Atunci când cumpărați, este important să alegeți un produs de calitate cu dispozitive de fixare fiabile. Toate pietrele din bijuteriile SOKOLOV sunt atașate manual, ceea ce asigură durabilitatea bijuteriilor.

O altă parte importantă a brățării este blocarea ei. Marca SOKOLOV își completează bijuteriile cu încuietori individuale de tip carabină și springel.

Gama cuprinde modele pentru femei, bărbați și copii. Lanțurile brățări, firele roșii, brățările din bile, piele și textile sunt doar o mică parte a ceea ce pot fi achiziționate de la un producător rus renumit. Pentru cei mai la modă reprezentanți, compania a lansat brățări de sclavi și anklets.

Eleganta neintreruptă - un astfel de epitet este ales de clienți pentru brățări în bijuteriile lor de la "FALCONS".

broșe

Broșul este un accesoriu foarte dificil, a cărui selecție trebuie abordată foarte în serios. De exemplu, "doamna de fier" Margaret Thatcher, cu ajutorul acestei toaletă, a arătat publicului starea de spirit.

A lua o broșă este jumătate din bătălie. Trebuie să înțelegeți cum să îl purtați. Pentru fetele subțiri, miniatură și accesorii elegante vor fi opțiunea ideală. Pentru doamnele cu o constituție densă, broșe rotunde sunt o alegere excelentă.

Marca "FALCONS" reprezintă un număr de broșe din diferite metale. Cele mai populare accesorii ale acestui brand sunt pini de aur de broșă elegant care completează imaginea, oferindu-i o luciu și lux. Pentru iubitorii de echipamente extravagante, broșurile sub formă de animale și elemente ale naturii vor fi soluția ideală.

Recenzile bijuteriilor de aur de la "FALCON" confirmă calitatea produselor. Acest lucru este valabil mai ales pentru broșe de la un brand renumit. Broșetele de aur nu se uită deloc la vulgar, dau imaginea bogăției și elitismului.

Pentru el

Clipurile și manșoanele sunt un accesoriu necesar pentru orice om de afaceri modern. Mai ales pentru astfel de oameni, marca SOKOLOV a început să producă bijuterii din diverse metale cu inserții sofisticate.

Cufflinks - un atribut al stilului oficial. Pentru a crea o impresie favorabilă, un bărbat trebuie să selecteze corect atât culoarea, cât și materialul acestui accesoriu. Aur, argint, cu o față de diamant, cu zirconiuri cubice, cu safire - acestea sunt doar o mică parte din gama de bijuterii pentru bărbați de la marca "FALCONS".

Clipurile de prindere se pot lăuda de același soi. Pentru a crea imaginea perfectă, trebuie să ridicați clipul și manșoanele în același stil. Un astfel de kit poate fi asamblat în magazine în care vinde produse ale faimosului brand rusesc.

În comentariile despre bijuterii "SOKOLOV", nu numai bărbații, ci și femeile observă cât de mult produsele de bijuterie completează imaginea masculină, oferindu-i soliditate.

suveniruri

Nu numai bijuteriile, dar și suvenirurile pot fi achiziționate de la popularul brand de bijuterii rus "SOKOLOV". Tiarele, statuetele, lingurile, monedele, stilouri, ionizatorul și multe altele, de argint pur și aur pot fi cumpărate atât pentru tine, cât și ca daruri pentru cei dragi.

Pentru cei mai mici copii a creat o colecție de suveniruri din SOKOLOV Clopot de argint pentru botez, cutie, pieptene, zăpadă, farfurioară, ceașcă - acest lucru și multe altele pe care le puteți cumpăra pentru copii.

În comentariile lor despre bijuteriile de argint SOKOLOV, mulți cumpărători au comentat frumusețea suvenirurilor mărcii. Eleganța și sofisticarea cu care mărfurile sunt făcute uimesc chiar și cele mai indiferente față de suveniruri și feluri de mâncare. De asemenea, feedback-ul clienților despre bijuterii "FALCONS" este plin de cuvinte de recunoștință pentru produse atât de incomparabile în ceea ce privește calitatea și prețul.

Prețul și locurile de cumpărare a bijuteriilor SOKOLOV

Pretul bijuteriilor de la SOKOLOV este destul de diferit. Acest brand va fi ideal pentru oamenii obișnuiți și pentru cei foarte bogați. Aceasta înseamnă că compania operează într-o varietate de segmente. În comentariile lor despre calitatea bijuteriilor "SOKOLOV", consumatorii confirmă durabilitatea accesoriilor.

Bijuterii proprii "SOKOLOV" în Rusia nu are. Cu toate acestea, produsele acestui brand pot fi achiziționate cu ușurință în magazine online de bijuterii, precum Adamas, Mercury, JewelerCenter, Signlite și multe altele. Bijuterii "FALCONS" în magazine sunt prezentate într-o gamă destul de largă. Dacă nu ați găsit produsul dorit, atunci opțiunea ideală pentru dvs. ar fi să comandați produsul interesat în magazinul online pe site-ul oficial al mărcii. Puteți ridica bunurile din rețelele de bijuterii care reprezintă acest brand pe ferestrele lor.

Opinii negative

Te-am prezentat în gama de produse a mărcii Sokolov, a spus despre feedback-ul pozitiv al clienților despre asta. Cu toate acestea, nu toți cumpărătorii sunt mulțumiți de achizițiile lor în rețeaua de magazine care oferă bijuterii de la SOKOLOV.

Calitatea de cercei, inele, brățări provoacă multe plângeri. Deci, mulți clienți raportează că pietrele cad din produsele lor. Acest lucru se întâmplă nu numai în timpul procesului de purtare, ci și în drum spre casă din magazin, în timp ce produsul se află în pachet.

Există rapoarte că auritul (literalmente în decurs de o lună) și stratul de rodiu sunt șterse prea repede, astfel încât argintul devine culoarea cuprului obișnuit și aurit - doar metalic.

Unii clienți au raportat că producătorul folosește nu numai zirconiuri cubice ca pietre artificiale, ci și obișnuite (sticlă simplă, tratată într-un mod special). Vindem astfel de produse la prețuri ridicate.

Nu există plângeri cu privire la calitatea ceasurilor. Cu toate acestea, clienților nu le place faptul că marca de ceas de argint nu eliberează aceeași brățară (pachetul include adesea o curea imitație din piele).

Cea mai mare parte a pretențiilor de serviciu în punctele în care vând produse marca Sokolov. De exemplu, dacă o căsătorie este detectată (chiar și în ziua următoare achiziției), produsul trebuie trimis pentru examinare. Trebuie trimisă la fabrică pentru inspecție. Numai atunci putem spera să înlocuiască bunurile. Cu toate acestea, cumpărătorii au raportat că durează până la șase luni.

arrow