Alegerea Editorului

Cum de a lega șireturile într-un mod original?

Anonim

Mai recent, nimeni nu a acordat prea multă atenție modului de a lega șireturile. Astăzi, acest mic detaliu al imaginii devine semnificativ și câștigă

greutate. Prin urmare, fiecare fashionistă și fashionista ar trebui să fie familiarizați cu modul de a face acest lucru în așa fel încât să accentueze stilul tău.

Toată lumea știe cum să lege șireturile în mod clasic, așa că nu vom vorbi despre asta. Ne întoarcem imediat la căile mai puțin obișnuite și mai originale. Poți lega șireturile repede. Pentru a face acest lucru, trebuie să ridicați capetele dantelă, să le apucați ferm cu degetele, apoi să faceți bucle pe ambele părți și să le introduceți unul în celălalt. Aceasta este o modalitate foarte rapidă și ușoară, o puteți folosi ori de câte ori există întotdeauna suficient timp. Cum de a lega șireturile astfel încât să fie, de asemenea, frumos?

Dacă repetați primii doi pași ai metodei anterioare, adică luați cu fermitate șireturile în mână și faceți bucle, apoi treceți de două ori și treceți prin gaură, nodul va fi nu numai frumos și elegant, ci și foarte puternic.

Unele originale le place să lege cu șireturi de pantofi cu noduri speciale. De exemplu, un nod cu două buclă. Pentru a le lega, trebuie să pregătiți bucle lungi și înguste de la capetele șireturilor. Trebuie format un nod astfel încât ambele capete să fie pe aceeași parte. Design-ul se dovedește original, dar nu atât de fiabil. Deci, puteți lega, de exemplu, șireturi din piele.

Următorul nod este mai potrivit pentru adidași și adidași. Se efectuează în două etape. În primul rând, șireturile sunt legate în mod obișnuit de două bucle. Apoi, o buclă coboară și un alt nod este înțepenit din buza coborâtă și cea care rămâne. Această metodă pare foarte originală.

Și apogeul țeserii de șireturi este un nod dublu cu două buze. Procesul de creare are nevoie de timp, dar rezultatul depășește toate așteptările. Ai un nod simetric, de încredere, doar mare. Două bucle trebuie să treacă. Apoi, unul dintre ei trebuie trimis la gaura rezultată. Aceeași bucla trebuie să fie înfășurată de mai multe ori în jurul celui de-al doilea și strânsă. Nodul este gata!

Toate acestea au fost sfaturi pentru adulți care vor fi folositoare celor care știu deja cum să lege șireturile. Dar este necesar să insufleți această îndemânare și oameni mici, adică copii. Aici avem nevoie de o abordare specială pentru fiecare copil, deoarece fiecare are un nivel diferit de dezvoltare, modalități de percepere a informațiilor și de memorare a acestora. Cineva deja la vârsta de 3 ani poate lega șireturile, iar cineva este instruit la doar 7 ani. Și asta e bine.

Procesul de a învăța cum să legați șireturile este dureros și lung. Pentru a învăța acest copil, trebuie să stai în spatele lui și să-ți întinzi brațele în paralel cu mâinile lui, ca să poată vedea cum va arăta totul. Dacă stați opus, creierul copilului va face o muncă foarte dificilă pentru a reflecta procesul. Pentru unii copii, acest lucru este extrem de dificil.

În procesul de învățare, trebuie să lăudați copilul mai mult, pentru că succesul va veni numai după antrenamente lungi. Desigur, nu este necesar să lăudați prea mult, de vreme ce copilul dvs. nu poate învăța niciodată să lega corect curelele.

arrow