Alegerea Editorului

Tattoo Miley Cyrus: dragoste, Michael Jackson și credința în Dumnezeu

Anonim

Fiecare generație are idolii săi. Cu câteva decenii în urmă, tinerii din întreaga lume au urmărit cu entuziasm seria "Helen și băieții". A fost înlocuită de omologul american - "Prieteni". În zilele noastre, seria Hannah Montana devine din ce în ce mai populară printre tinerii de astăzi. Principalul rol în banda muzicală îl joacă frumoasa cântăreață Miley Cyrus.

Dragostea va salva lumea

Cu toate acestea, nu numai vocile deosebite și aspectul bun sunt parametrii cărora publicul este interesat. Cu mare atenție, fanii urmăresc viața personală a cântărețului. În plus, tatuajul Miley Cyrus este sub armele fanilor. Și nu este întâmplător. La urma urmei, un tânăr artist talentat are pe corpul său mai mult de cincisprezece desene de cerneală.

Primul tatuaj Miley Cyrus - este inscripția "Love", care se află în exteriorul urechii sale drepte. Potrivit cântăreței însăși, acest sentiment nu este doar o sursă de inspirație - ea guvernează lumea. Este dragoste care adesea ajută la alegerea potrivită într-o situație dificilă.

Desene de cerneală

Tattoo Miley Cyrus pe mâna ar trebui să i se acorde o atenție deosebită. Toți membrii familiei cântărețului au simboluri de cerneală, inscripții și abrevieri. Modelul general pe care fiecare persoană nativă a unui artist îl are este o inimă mică. Cantaretul are un tatuaj similar. Acesta este situat pe degetul extrem de drept.

Nu departe de această imagine de cerneală, cântăreața a postat alte desene. Două tatuaje Miley Cyrus pe degete - acestea sunt două cruci. Prima simbolizează credința în Isus Hristos și este un simbol religios obișnuit. Al doilea este semnul tuturor hippilor. Simbolizează "crucea întregii lumi". În mod tradițional se numește simbolul pacifismului.

Unele imagini de cerneală imprimate pe corpul cântăreței au o semnificație personală și profundă pentru o fată. Deci, pe coaste, sub pieptul stâng al artistului, este inscripția "Respirație simplă". Această teză se traduce ca fiind "doar respirați". Moartea de la o boală a plămânilor unui prieten apropiat și bunicul cântăreței a devenit motivul care la determinat pe Miley să obțină acest tatuaj. Inscripția descrisă a apărut pe corpul unei vedete de la Hollywood în noiembrie 2009. Autorul lucrării este un maestru de tatuaj din Los Angeles. Un număr mare de oameni din lumea show-businessului folosesc serviciile unui tânăr.

Farmecul indienilor vechi și tema marină

Cel mai mare tatuaj al Miley Cyrus este o imagine color a "capului de vis". În partea dreaptă, chiar sub braț, este o copie de cerneală color destul de mare a simbolului de securitate nativ american. Acest tatuaj constă dintr-un inel de breloc mare, la care sunt atașate încă trei cercuri mici. Aceștia, la rândul lor, sunt decorați cu pene și pene pendinte maro-auriu, cu pietre de turcoaz. Într-un interviu acordat unui tabloid american, cântăreața a recunoscut că tatuajul este un talisman pentru ea și frații și surorile ei.

Nu cu mult timp în urmă, fanii artei fată scandalizată au reușit să vadă o nouă imagine de cerneală care apărea pe corpul idolului lor. De data aceasta tema pentru tatuajul Miley Cyrus a ales marea. O copie a ancorei mici și-a găsit locul la încheietura mâinii drepte a doamnei tinere. Pentru cântăreață, acest semn maritim este o amintire simbolică a locurilor natale unde ea întotdeauna urmărește să se întoarcă.

Căsătorie de același sex

Credința în soartă a determinat un tânăr artist talentat să facă un alt tatuaj. Inscripția "Karma" a apărut pe mâna dreaptă relativ recent.

Nu este un secret faptul că un număr mare de vedete de la Hollywood și reprezentanți populați ai afacerilor de spectacol americane susțin dragoste de același sex. Unul dintre acești reprezentanți este eroina noastră. Ca semn al sprijinului acordat reprezentanților minorităților sexuale, fata a făcut un tatuaj mic. Ea a pus un semn egal mic pe degetul inelului, recunoscând astfel dreptul de căsătorie între persoane de același sex ca să existe.

Dragoste pentru președinte

Așa cum am menționat mai sus, cântăreața consideră că dragostea este sentimentul principal care ghidează oamenii în orice situație. Este dedicat ei un alt tatuaj Miley Cyrus. Fotografii ale unei inscripții noi de cerneală pe corpul unei fete talentați pentru mult timp au decorat primele pagini ale numeroaselor reviste de tineret. "Dragostea nu moare niciodată", care în traducere înseamnă "Dragostea nu moare niciodată" - această linie a devenit subiectul atenției strânse a fanilor și a paparazzilor. Acesta este situat pe antebrațul drept din interior. Chiar sub această inscripție ia luat locul și linia de apel a președintelui american Theodore Roosevelt la popor. O bucată de citat în traducere spune: "... de aceea acele suflete înghețate și tremurânde care nu știau nici gustul victoriei, nici amărăciunea înfrângerii" nu vor putea niciodată să-și ia locul. Putem spune că, cu această linie, cântăreața vrea să sublinieze că doar prin lupta pentru viitorul tău poți reuși.

Bunica și muzica

Pe mana dreaptă a cântăreței, chiar la îndoiala cotului, este plasat un tatuaj sub formă de cifre romane. Aceste semne ascund ceva complet personal, pentru că este imposibil să înțelegem semnificația lor. Cel mai probabil, numerele înseamnă ceva important doar pentru data Miley.

Cyrus talentat este un fan al creativității lui Michael Jackson. Acest lucru este confirmat de numeroasele sale tatuaje. Pe degetul mijlociu al mâinii drepte se află o inscripție "Bad", care este și numele albumului regal al regelui Pop.

Rudele sunt cele mai apropiate persoane pe care le are Miley. Cea mai preferata persoana pentru cantareata este bunica Loreta Finley. În onoarea ei, fata chiar a făcut un tatuaj. Și nu doar o inscripție, ci un portret întreg apărut recent la încheietura mâinii drepte a unei celebrități talentați.

Continuând să "tatuați"

În luna martie a acestui an, fanii Miley au văzut o nouă imagine de cerneală care a apărut ... în interiorul buzei inferioare a cântăreței. Desenul colorat al unei fețe tristă, animală, a fost numit "Sad Kitten". Semnificația acestei imagini nu este în întregime clară.

Este puțin probabil ca cantaretul să poată răspunde instantaneu la întrebarea cât de mult are Miley Cyrus un tatuaj. La cele de mai sus, puteți adăuga și o imagine de inimă, copiată dintr-o ilustrație de Leonardo da Vinci, săgeți încrucișate la cot, inscripția "Rolling $ tone" pe picioare și altele.

arrow