Alegerea Editorului

Omule, cravată, noduri ... Cine este cine?

Anonim

În lumea modernă (lumea hainelor în stiluri casual, unisex și glamour), vechii clasici vechi vă respectă invariabil. Mai ales printre bărbați. În ciuda faptului că acum atât femeile, cât și bărbații pot purta ceva care vine în minte, un bărbat în cravată face respect.

E doar un singur lucru. Nu este suficient să purtați o cravată - trebuie să învățați cum să legați noduri. Fie pentru omul însuși, fie, în cazuri extreme, pentru femeia care îl iubește. Poți, bineînțeles, să iei calea cea mai mică rezistență și să ceri vânzătorului să cravată o cravată când o cumperi și apoi să o poarte. Dar înțelegeți că aceasta este o formă proastă! Și din moment ce această îmbrăcăminte a intrat în viața ta, fii atât de bun încât să te familiarizezi cu un astfel de concept ca niște noduri pe cravată.

Ar fi mai bine să încerci să stăpânești tot felul de noduri pentru a nu lovi fața în murdărie. Niciodată nu știți ce eveniment vă puteți aștepta? Dar nodul pe cravată cu zbura nu poate fi legat! De fapt, totul nu este atât de înfricoșător, este un lucru destul de ascultător - o cravată! Nodurile, dacă vă apropiați de ele cu înțelepciune, sunt destul de accesibile pentru repetare și reproducere.

Deci, există mai multe tipuri de noduri de legătură. Ele diferă în funcție de lățimea cravată, țesăturile, activitățile ... Legați-vă de cravată? Este mai bine să stăpâniți nodurile de la simplu la complex.

Începeți cu un nod simplu, se numește asta! Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi sau pentru copiii de școală, legați pur și simplu (testat pe tine însuți!).

Următorul nod este Windsor, este considerat un clasic, potrivit pentru cravate ușoare. Acest nod este optim pentru coliere cu gât larg.

O altă opțiune populară este crucea, este italiană, este dublă sau pătrată. Potrivit pentru orice cravată lungă. Pentru un astfel de nod merită să folosiți o cravată de lână sau cașmir, arată bine pe un guler înalt.

Încă te rătăcești la cuvântul "cravată"? Mai avem noduri, continuăm! Apoi vine tipul cu numele poetic "Hanover", este destul de lat (necesită cea mai mare lățime a gulerului). Nu este suficient doar să învățați să legați un astfel de nod - trebuie să o faceți astfel încât să fie simetric.

Există încă un nod simplu, numele său este "oriental" sau "oriental". Deși simplu de utilizat, este folosit destul de rar. Iar motivul pentru aceasta este următorul fapt: dacă nu legați acest nod în mod corespunzător, atunci este posibil să își piardă în curând forma sau chiar să fie complet dezlegat. Dar veți încerca, nu? Apropo, dacă pentru majoritatea europenilor un clasic este un nod de cartier, atunci orientalul a devenit un clasic pentru asiatici.

Pentru legături lungi din țesături ușoare, nodul "dublu" este perfect, este simplu, dar, datorită legăturii duble, este foarte compact.

Apoi - nod diagonal, este potrivit pentru legături strânse, foarte elegant. Dar materialul cu un model pentru o astfel de cravată nu poate fi luat, nodul în sine își va pierde atractivitatea, vederea va fi haotică.

Un nou nod simplu - "trimestru". Este ușor de a lega, arată frumos, se potrivește cu orice guler, în plus, cravata nu se deteriorează, deoarece tehnica de tricotat este simplă.

Desigur, există încă multe tipuri de noduri pentru o cravată, dar pentru începători, cred că este suficient. Este suficient să stăpânești cel puțin câteva specii, de exemplu, pentru fiecare zi, pentru o seară romantică, pentru o întâlnire de afaceri. Și tu ești doar visul oricărei femei!

arrow