Alegerea Editorului

Mint colorat - note proaspete de vară fierbinte

Anonim

Rochiile de vară oferă fetelor un farmec deosebit și ușurință. Nivelele delicate și țesăturile subțiri creează un aspect frumos de zbor. De la sezon la sezon, o nebunie neobișnuită străbate, reflectată în colecțiile designerilor de modă.

Mantou rochie de menta a rămas în tendință de mult timp. O asemenea tinuta nu va trece neobservata de multime. O femeie îmbrăcată într-un detaliu delicat și proaspăt al dulapului va avea cu siguranță priveliște entuziastă asupra ei. Tonul de frunze de menta oferă farmecul flirtant la imagine și îmbunătățește invariabil starea de spirit a celor din jur. Nu este oare fiecare doamnă visând la asta?

Menta rochie este o varianta foarte interesanta a rochiei. Este relevant ca în

viața de zi cu zi și în cazul unui eveniment solemn. Această umbră poate fi numită în mod universal pentru toate tipurile de sex echitabil. Blondele sunt sfătuite să folosească mai multe culori saturate în haine, chiar și emerald. Dar fetele cu părul brun sunt mai potrivite pentru nuanțele de menta.

Nu veți avea probleme cu alegerea accesoriilor. Rochia de menta va gasi cu usurinta o pereche in forma de mica geanta de satin in ton si o masa de ornamente fermecatoare. Nu trebuie să alegi trunchiuri masive. Culoarea mentinului in sine simbolizeaza usurinta si usurinta. Prin urmare, o pungă mare de culoare din această culoare va arăta un pic ridicol. Mai ales dacă umărul unei fete este tras în greutate. Opriți-vă alegerea pe un ambreiaj democratic. Dar cerceii și colierele sunt cel mai bine cumpărate cu detalii vizibile. Cu toate acestea, această opțiune este relevantă numai în cazul în care rochia de culoarea mentei are un stil destul de simplu și o tăiere laconică.

Doriți să arătați superb? Apoi cumpărați o rochie lungă pe podea. Este ideal pentru ocazia nunții unui prieten, ziua de naștere a unui coleg sau a unui lucrător

petrecere corporatistă. O nuanță proaspătă, neîntreruptă va accentua lumina imaginii. Stilul cel mai optim în acest caz este considerat stilul grecesc. Talia mare va trage și o siluetă vizuală subțire.

Dacă alegeți o țesătură - este mai bine să mătase sau sifon. Această opinie este împărtășită de majoritatea designerilor care au creat în colecțiile lor o rochie de menta. Fotografiile din revistele de modă confirmă acest lucru. Dar de ce nu includeți un astfel de costum în viața de birou? În acest caz, puteți achiziționa o rochie de material clasic mai dens. În plus, o jachetă potrivită este perfectă. Diluați imaginea cu o centură moale, care accentuează perfect talia și silueta subțire. Drept urmare, starea de vară nu vă va lăsa nici în zilele cele mai extenuante de lucru.

Deci, v-ați hotărât să obțineți o rochie de culoare de mentă. Cumpara un astfel de lucru este destul de simplu. Magazinele moderne sunt pline cu o mare varietate de echipamente. Cu toate acestea, acordați atenție faptului că lucrul trebuie să aibă în mod necesar o textura plăcută la atingere. În caz contrar, există riscul de a câștiga iritații pe piele. În plus, aruncați țesături sintetice. În timpul căldurii de vară, corpul trebuie să respire fără întârziere. Prin urmare, lenjeria de corp, bumbacul, mătasea naturală și sifonul - de asta aveți nevoie.

arrow