Alegerea Editorului

Pantofi dimensionali pentru ochi pentru bărbați

Anonim

Dimensiunea este un parametru care caracterizează lungimea piciorului sau branțului de încălțăminte pentru bărbați. Fiecare țară utilizează o plasă de încălțăminte dimensională proprie, care poate să difere semnificativ de graficul de dimensiuni adoptat în Rusia. Prin urmare, atunci când alegeți pantofi, trebuie mai întâi să fiți ghidați de parametri precum lungimea piciorului, lățimea piciorului și plenitudinea piciorului. În plus, este de dorit să se știe ce plasă de dimensiuni a încălțămintei pentru bărbați este utilizată în țara producătoare.

În Rusia, a fost adoptat un sistem metric, în care mărimea încălțămintei pentru bărbați corespunde lungimii piciorului. Lungimea este măsurată în milimetri, pornind de la degetul cel mai proeminent până la punctul extrem al călcâiului. Intervalul dintre dimensiuni este egal cu cinci milimetri. Pentru încălțămintea pentru bărbați importată, în mod obișnuit este utilizat sistemul de masă a pielii, în care lungimea branțului mascul este măsurată în așa-numitul ss. Un stich este egal cu două treimi centimetri.

Luând în considerare aceste diferențe, este foarte important să puteți stabili corect mărimea încălțămintei bărbaților, altfel va fi foarte incomod să mergeți în ea. Pantofi prea mari vor zbura de pe picioare, și pantofi prea strâns - frecati frecvent. Pentru a afla dimensiunea piciorului, o plasă dimensională a pantofilor va ajuta, în care sunt prezentate corespondențe pentru diferite țări. De exemplu, indică faptul că mărimea rusească 38 (lungimea piciorului aproximativ 230-245 mm) corespunde la 7 limbi americane și 6 engleze și 41 de dimensiuni (lungimea piciorului este de 255-260 mm) - 9 americani și 8 englezi.

Atunci când se utilizează tabelul de conformitate a dimensiunilor pantofilor bărbați, trebuie acordată o atenție specială mai multor caracteristici importante. În primul rând, această plasă dimensională de pantofi servește numai pentru determinarea aproximativă a mărimii. Pentru a obține rezultatul cel mai precis, este necesar să măsurați tălpile interioare exact ale pantofilor care sunt planificați să fie cumpărați. În al doilea rând, dimensiunea metrică folosită de producătorii ruși indică lungimea piciorului în milimetri, de la călcâi până la degetul mare. Dimensiunea reală a branțului, de regulă, este de cinci până la opt milimetri mai mare. Și în sfârșit, în al treilea rând, pentru a obține o pereche perfectă de pantofi, este necesar ca dimensiunea branțului să fie cu cinci până la zece milimetri mai mare decât lungimea piciorului atunci când vine vorba de pantofi de vară și cu cinci până la cincisprezece milimetri mai mult dacă intenționați să cumpărați cizme de iarnă.

Pentru a măsura în mod corespunzător piciorul, trebuie să stați pe o foaie de hârtie situată pe o podea tare. În acest caz, este foarte important ca greutatea corpului să fie transferată uniform pe ambele picioare. Experții nu recomandă măsurarea piciorului unei persoane înclinate, deoarece rezultatul măsurătorii va fi inexact. Apoi, ținând un creion sau stilou pe verticală, trebuie să faceți o notă la vârful celui mai lung deget și a doua în punctul extrem al călcâiului. Se măsoară distanța obținută între cele două mărci și se determină dimensiunea pantofului. Măsurarea trebuie efectuată cât mai exact posibil, deoarece o eroare de cinci până la zece milimetri poate fi o eroare de o mărime. În același caz, dacă rezultatul se situează între două mărimi, cel mai bine este să alegeți unul mai mare. În acest caz, pantofii dimensionali pentru plasă vă vor ajuta să navigați rapid și să nu faceți o greșeală când cumpărați.

arrow