Alegerea Editorului

Perfect Ball Dress

Anonim

Rochia cu bile este un element de garderobă, care își are rădăcinile în spatele secolelor. În vremurile vechi toate femeile aveau toalete luxuriante, echipate cu corsete și fuste lungi, însă diferența dintre rochia obișnuită și rochia de seară era aceea că a doua era decorată cu dantelă, pietre prețioase și perle, fire de aur sau argint și alte elemente decorative. De aceea, rochia de bal era proprietatea doar a doamnelor bogate care își puteau permite astfel de lux.

În zilele noastre toaletele de seară ale femeilor au suferit numeroase schimbări și metamorfozări. Au atins silueta rochiei, materialul și accesoriile ei. Astfel, o rochie de minge modernă poate fi făcută din satin obișnuit, dar va beneficia de tăierea originală și de detaliile suplimentare. Desigur, materiale cum ar fi chintz, bumbac și batiste sunt nepotrivite pentru rochia de seară, deoarece arată rustic și simplu. O soluție ideală pentru o rochie de bal este mătasea, organza, satin, sifon, tafta, satin crep și brocart. Astfel de țesături nu sunt alese din întâmplare, deoarece ele sunt țesute astfel încât, cu orice tăiere, produsul să obțină forme moi care subliniază harul figurii feminine.

Pentru a înțelege cum să coaseți o rochie de bal, trebuie să construiți mai întâi un model individual, care, în toți parametrii săi, va corespunde strict figurii viitorului proprietar. Această lucrare poate fi făcută numai de către un profesionist, deoarece există multe nuanțe în el.

De asemenea, este necesar să se țină seama de conformitatea stilului îmbrăcămintei și a materialului din care va fi făcut. Cel mai adesea, o rochie cu mingea care are o tăietură complexă și complexă este cusută din satin sau din mătase, deoarece aceste materiale pun cel mai bine accentul pe toate liniile și cusăturile. Și pentru modelele simple cu tăietură dreaptă sau rochii "razdekak" sifon, organza și satin sunt cele mai potrivite.

Dacă nu este timp să tăiați și să coaseți o rochie de seară, atunci cea mai bună soluție ar fi să angajați rochii de bal. În orice studio care închiriază lucruri, există întotdeauna un număr mare de stiluri și dimensiuni, astfel încât orice doamnă poate alege tinuta dorită și să arate minunat în ea.
Un serviciu similar poate fi comandat prin Internet, dar în acest caz este necesar să rezervați rochia selectată în câteva zile. Trebuie remarcat faptul că tinuta închiriată trebuie monitorizată cu atenție. Dacă după sărbătoare există pete pe ea, lucrurile trebuie să fie fixate și numai după aceea ar trebui să fie date agenției.

Orice femeie știe foarte bine că o rochie de bal trebuie combinată cu alte accesorii ale imaginii, dintre care se pot numi pantofi, o geantă mică sau ambreiaj, bijuterii, fire de păr și așa mai departe. Se consideră că echipamentul dotat se potrivește perfect cu orice bijuterie, fie că este vorba de perle sau diamante. Ei bine, dacă vorbim despre o rochie liberă, atunci este recomandabil să dai preferință lanțurilor sau perlelor mici, care vor arăta foarte jucăușă pe fundalul unui costum de aer.

arrow