Alegerea Editorului

Valenki Foma: recenzii ale clienților. Pret, foto și grilă dimensională a cizmelor Ural ale firmei "Thomas"

Anonim

Tradiția purtării de cizme rămâne relevantă și astăzi. Acest pantof cald și confortabil poate încălzi picioarele copilului chiar și în condiții extreme de frig. Fabrica "MF" se ocupă de copii de mulți ani și creează cizme de înaltă calitate și practice simțite pentru copii și copii mai mari.

Despre producător

Valenki Foma produce fabrica de încălțăminte Magnitogorsk "MOF". Această fabrică a existat timp de 74 de ani. În acest timp, ea a schimbat în mod repetat echipamentele și a stăpânit noile tehnologii. În prezent, fabrica se ocupă cu producția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii. Pentru produsele de cusut, utilizează cele mai recente echipamente interne și importate.

Principiul principal al producătorului - totul este numai cel mai bun. Acesta este motivul pentru care fabrica în timpul existenței sale a învățat să producă produse de înaltă calitate pentru copii de diferite vârste: de la grădiniță la adolescenți.

Avantaje competitive ale produselor Foma

În zilele noastre, este foarte dificil pentru întreprinderile autohtone să dețină pe o piață plină cu mărfuri din China și Coreea. Fabrica FMF concurează cu succes datorită unei abordări unice a fabricării pantofilor pentru copii. Deci, acest producător produce pantofi care îndeplinesc toate standardele de calitate și este accesibil.

Pentru a crea pantofi pentru copii, fabrica utilizează numai materiale ecologice. În plus, producătorul monitorizează cu atenție schimbările în modă și extinde în mod constant colecția de noi modele. Astfel, părinții pot alege cu ușurință pantofi frumoși și eleganți pentru copii pentru diferite ocazii: pentru școală, plimbări, sărbători.

Fabrica reușește să creeze modele de înaltă calitate datorită laboratorului, care deține un control constant asupra produselor fabricate. Personalul laboratorului efectuează diferite teste și teste nu numai cu încălțăminte, ci și cu componente care provin de la alte companii.

Încălțăminte "Thomas"

Factory "MOF" produce pantofi pentru copii pentru fiecare gust. Părinții au apreciat nu numai designul unic și culorile luminoase, ci și caracterul practic, confortul și confortul produsului acestui producător. Fabrica a extins, de asemenea, gama de produse cu modele de diferite tipuri de fixare.

Fabrica MF produce sandale, încălțăminte, cizme de sezon și de iarnă și cizme de iarnă, încălțăminte redusă. Cele mai populare dintre părinți sunt cizmele firmei "Thomas".

"MOF" produce anual colecții de pantofi la modă pentru copii, care este potrivit pentru orice echipament. O gamă largă de modele cu culori diferite - acesta este modul în care fabrica a prezentat clienților săi cizmele Thomas. Fotografii de produse "MOF" de mai jos.

Dar indiferent de dezvoltarea designerilor mondiali, designerii fabricii au pus întotdeauna confort, fiabilitate și practică. La urma urmei, încălțămintea pentru copii ar trebui să fie nu numai elegant, dar și de calitate.

Cizme caracteristice

Valenki Foma este o încălțăminte de înaltă calitate din pâslă naturală. Pentru a crea un producător de căptușeli folosește lână Orenburg cu un strat subțire dens. Un avantaj important al fabricii de pantofi de iarna "MOF" este o talpa de calitate. Acesta este al doilea motiv pentru care părinții cumpără boots Thomas. Comentariile clienților se referă adesea la talpa încălțămintei pentru copii de iarnă. Fabrica MOF utilizează tălpii TEP, care nu îngheață, nu alunecă deloc și este ușor de curățat. În plus, cizmele "Foma" îndeplinesc toate standardele ortopedice.

Pantofii din fabrică sunt monitorizați și verificați periodic pentru respectarea standardelor GOST. Prin urmare, cumpărătorii de bunuri de la acest producător pot fi siguri de starea de sănătate a picioarelor copilului. Dezvoltatorii creează modele confortabile de cizme cu o bază rigidă și înaltă, în care copilul se poate mișca în mod activ fără să se teamă să-și răsucească piciorul.

Principalele avantaje ale cizmelor "Foma"

Cizmele produse de fabrica "MOF" au o serie de avantaje incontestabile:

1. Respectarea caracteristicilor anatomice ale picioarelor copiilor.

2. Practicitate și confort, care este foarte important pentru uzul zilnic. Prin urmare, printre gama largă de pantofi de iarnă de la diferiți producători, părinții aleg cizmele Thomas. Răspunsul utilizatorilor confirmă siguranța și confortul acestui pantof, care este capabil să reziste nu numai la activitatea excesivă a copilului, ci și la diferite fenomene atmosferice. Este foarte important în condițiile de iarnă rusească severă.

Grila de dimensiuni "Foma"

Boots, ca orice alt pantof pentru copii, ar trebui alese foarte atent. Faptul este că pantofii de iarnă au întotdeauna încălzire: o bicicletă și o blană. Prin urmare, lungimea branțului cizmei nu este singurul ghid pentru alegerea mărimii potrivite. Părinții trebuie să țină cont de grosimea blănii, altfel pantofii vor fi înghesuiți. Și pentru șosete calde, în general, nu va mai fi loc. Producătorul recomandă ca părinții să cumpere cizme simțite cu o dimensiune mai mare.

Fabrica "MOF" recomandă măsurarea corectă a piciorului copilului, având în vedere grosimea șosetei de iarnă și o mică marjă de creștere. La urma urmei, în timpul iernii, piciorul copilului va crește puțin.

Pentru selectarea corectă a cizmelor, trebuie să fiți ghidați de grila dimensională. Fiecare producător de încălțăminte pentru copii are propria grilă de dimensiuni. "Foma" (cizme simțite) sunt selectate conform tabelului creat de fabrica "MOF".

Mai jos este o plasă dimensională a încălțămintei pentru copii "Foma".

Lungimea picioarelor, cmDimensiunea încălțămintei
2314.5
2415
2515.5
2616.5
2717
2817.5
2918.5
3019
3119.5
3220.5

Ce fel de vreme sunt cizmele simțite pentru copii "Foma"

În primul rând, trebuie remarcat faptul că cizmele simțite sunt pantofi calde foarte vechi, care au fost inventate pentru purtarea în condiții de înghețuri severe. În vremurile vechi, erau purtați nu numai pe stradă, ci și acasă, deoarece sunt întotdeauna capabili să mențină aceeași temperatură în interior. Chiar și atunci când este umed, pâsla continuă să rețină căldura, asigurând uscarea picioarelor.

Cizme moderne ușor modernizate și completate cu o talpă din cauciuc. În ciuda acestui fapt, ei nu și-au pierdut proprietățile importante și sunt în cerere activă. Dar la domiciliu, copilul nu este recomandat să poarte cizme moderne, deoarece picioarele transpiră pur și simplu.

Copii Valenki "Foma" conceput pentru înghețuri severe. Dar, datorită tălpii înalte și protecției suplimentare a călcâiului și a piciorului, acestea pot fi purtate chiar și în timpul zăpezii umede și umede. În astfel de condiții, pantofii de pâslă nu se vor uda. Dar în ploaia de ploaie, posibilitatea de a uda picioarele este foarte mare. Prin urmare, producătorul nu recomandă părinților să poarte cizme pe vreme ploioasă.

Astfel, cizmele ar trebui purtate în vreme uscată de iarnă înghețată.

Cum să ai grijă de cizme simțite

Cizmele de iarnă din pâslă nu necesită o atenție deosebită. Cu toate acestea, există recomandări importante, respectarea cărora le poate prelungi durata de viață.

Cea mai importantă regulă - nu puteți uda cizmele "Thomas". Comentariile clienților confirmă că umiditatea este foarte rău boots din pâslă. Prin urmare, chiar și cu puțin contact cu apa, valenki-ul trebuie uscat bine la temperatura camerei. Nu uscați pantofii de pâslă de pe baterii sau alte sisteme de încălzire, altfel se pot îngroșa sau se pot așeza. Pentru a preveni umezirea, se recomandă purtarea cizmelor simțite numai în condiții de vreme uscată. Și în cazul în care zăpada sau picăturile de apă cad pe suprafața lor, ar trebui imediat să fie scuturate.

După plimbare, cizmele simțite ar trebui setate astfel încât să se usuce în mod corespunzător. Boitele uscate din pâslă trebuie curățate cu murdărie și praf folosind o perie rigidă. Dacă vilele încep să se înfurească în timpul unei astfel de curățări, acestea ar trebui tratate cu hârtie fină de șmirghel.

Dacă poluarea este puternică și periajul nu ajută la rezolvarea acestora, atunci trebuie să utilizați mijloace speciale pentru a vă îngriji de simțit. Deci, în vânzare există diferite soluții de spumă care îndepărtează rapid și cu precizie diferite pete.

Pentru ca cizmele să fie perfect conservate până în iarna următoare, ar trebui să se efectueze anumite proceduri:

1. Pantofii bine curățiți și curățați de praf și murdărie.

2. Umpleți bootleg-ul cu un ziar cruțat sau orice altă hârtie, astfel încât cizma simțită să nu îndoaie sau să nu-și piardă forma.

3. Puneți repulsie molii în fiecare cizmă.

4. Împachetați cizmele într-o pungă de plastic și legați bine.

Se recomandă să aerulizați periodic cizmele. Mai ales bun pentru a pune un pantofi puțin uscat simțit în zilele fierbinți de vară.

Costul de cizme simtit "Thomas"

Fabrica "MOF" produce pantofi care sunt disponibili pentru fiecare client. În medie, părinții vor trebui să plătească aproximativ 1.200 de ruble pentru cizmele lor Thomas. Prețul pentru diferite modele poate varia. Astfel, cizmele strălucitoare, decorate cu dungi și pompe diferite, costau cu 50% mai mult decât cizmele simple. De asemenea, prețul depinde de dimensiunea pantofilor. Cu cât copilul este mai mare, cu atât este mai scump cuplul. Deci, cizmele Thomas pentru un copil de vârstă școlară costă între 2.000 și 3.000 de ruble, în funcție de model.

Recenzii clienți

Printre părinți, cizmele lui Thomas pentru copii sunt foarte respectate. Comentariile clienților sunt în mare parte pozitive. În primul rând, părinții iau notă de înaltă calitate și fiabilitate a cizmelor simțite ale acestui brand. Cizmele "Foma" sunt excelent purtate și pot rezista oricăror activități fizice ale copiilor. Părinții au apreciat în special calitatea tălpii. În primul rând, este destul de mare, ceea ce asigură uscarea picioarelor, chiar și în spumă. În al doilea rând, talpa este fabricată din cauciuc anti-alunecare. Acest lucru crește siguranța plimbărilor pentru copii în gheață.

Costul accesibil este al doilea avantaj, datorită căruia părinții aleg cizme "Thomas" simțite. Comentariile clienților se adresează foarte des prețului bunurilor. Cizmele de iarnă "Foma" sunt mult mai ieftine decât pantofii de la alți producători. Chiar și pantofii calde de branduri străine bine-cunoscute sunt inferioare în calitate de cizme din fibre ale fabricii MF.

La cel mai înalt nivel, părinții au evaluat designul de cizme Thomas. O mare varietate de modele atrage cumpărătorii. Mulți părinți cumpără două perechi la un moment dat.

În ceea ce privește capacitatea de a menține cald - Thomas nu are egal. Potrivit părinților, chiar și cu înghețuri severe, picioarele bebelușului rămân calde.

arrow