Alegerea Editorului

Ce sa poarte cu o vestă denim: sfaturi

Anonim

Scurt istoric

Vesta a devenit locuitor al dulapului masculin în secolul al XVII-lea. El a fost apoi membru al uniformelor militare. Dar în dulapul femeilor nu a migrat decât în ​​secolul al XIX-lea. Atunci femeile de moda si-au dat seama cat de confortabile si versatile erau vestale. Și acum un astfel de articol de garderobă poate fi văzut în colecțiile de case de modă din lume, designerii folosesc diferite materiale și stiluri pentru a crea noi modele.

Cum poti purta o vestă denim

Această bucată de îmbrăcăminte versatilă se potrivește perfect stilului de zi cu zi. Dacă compania dvs. nu are un cod de îmbrăcăminte strict, atunci vă puteți gândi bine la ce să purtați cu o vestă de denim la birou. Principalul lucru este că a fost făcut în stil clasic, a avut o tăietură concisă și o lungime standard. Acestea sunt modelele care sunt în prezent preferate de designeri. Dar, de asemenea, vestele extinse sau scurtate, de asemenea, nu pierde relevanța. Se recomandă purtarea acestui articol de îmbrăcăminte numai pe haine. Dacă îl purtați într-un corp gol, obțineți o imagine foarte estetică. Ce sa poarte cu o vestă denim? Optiuni de talie: tricouri si topsuri (scurte sau lungi), turtlenecks, tricouri, rochii, blugi, fuste, pantaloni si multe altele.

Opțiuni pentru ce să poarte vesta de denim

  • Dacă vorbim despre modele negre, este mai bine să le combinați cu bluze de culoare pastel sau alb. Pantalonii clasici vor completa aspectul.
  • În cazul în care vesta este montat, atunci arata minunat în ansamblu cu pantaloni de banane, blugi arși, șort scurt, bermudas, fuste denim de diferite stiluri.
  • Designerii recomandă combinarea vestelor de denim cu o fustă cu creion, pulovere, taieturi adânci, rochii și pantaloni scurți cu modele florale.
  • Cea mai bună opțiune pentru fiecare zi este o vestă, blugi preferați și un tricou strans cu orice tipar.
  • O combinație de veste de denim și bluză de tricou clasic, cămașă sau pandantiv este perfectă pentru muncă.
  • Dacă alegeți o fustă pentru un astfel de articol de garderobă, trebuie să vă uitați la forma sa: strânsă sau în vrac. Nu toate costumele de veste, de exemplu, fusta ars.

Ce să poarte cu o vestă denim: accesorii

Orice femeie își completează imaginea cu accesorii. Știe că numai îmbrăcămintea, chiar și cea mai la modă și mai elegantă, nu este suficientă. Astfel, bijuteriile de stil popular, bijuteriile metalice, toate tipurile de curele (piele, piele de căprioară, catifea), pălării de diferite forme, în special paie, chiar și capace de sport, sunt perfecte pentru o vestă de denim. Nu trebuie să uitați de eșarfe, cercei voluminoase, pungi de modă și alte lucruri.

Ce să poarte cu o vestă denim: pantofi

Totul depinde de caz. Dacă întâmpinați opțiunile clasice, atunci o combinație de veste denim, blugi, un tricou alungit și o curea groasă se potrivesc cu sandale fără călcâi sau apartamente de balet. Opțiune bună pentru o plimbare. Pe un picnic, poți purta pantaloni scurți, o cămașă ușoară, o vestă și papuci de lumină. Plimbarea romantică necesită un alt pantof. Iată o imagine excelentă: o rochie luminoasă, o vestă denimă, sandale pe o platformă înaltă și un ambreiaj de dimensiuni modeste. Pentru ieșirea de seară pompele potrivite. Și pot purta o fustă aprinsă, o bluză arsă și o vestă de denim. Obțineți o imagine romantică a unei femei încrezătoare.

concluzie

Veste de dans (fotografiile sunt prezentate abundent în revistele de modă) - lucruri care au nevoie de orice dulap.

arrow