Alegerea Editorului

Un cadou în anul maimuței cu mâinile lui. Ce daruri să dai în anul Monkey: sfatul astrologului

Anonim

Așa a venit anul Maimuței. Ce ne spune? Ce reguli ar trebui să fie aplicate pentru a vă îngriji pe gazda anului? Ce daruri să dai în anul maimuței? Toate acestea vor fi discutate în articol.

Ce să dai în anul maimuței?

Anul Maimuței ar trebui să aducă distracție nelimitată și, în același timp, înțelepciune. Aceste două calități caracterizează simbolul anului. De aceea, trebuie să arătați o mare înțelepciune atunci când alegeți un cadou în Anul Maimuței unui iubit.

Trebuie să începem cu culoarea potrivită: de obicei, acestea sunt nuanțe roșii sau culoarea focului. Mulți astrologi recomandă alegerea unui cadou bazat pe dorințele prietenilor lor. Un exemplu viu ar fi organizatorii luminoși, jurnalele. În orice caz, trebuie să porniți de la preferințele și dorințele persoanei.

Cadouri pentru femei și bărbați

Foarte des, oamenii cad într-un gol, alegând un cadou în anul de maimuță pentru persoanele de sex feminin. Cât între diversitate, alegeți ce este ideal pentru sexul corect? Iubiții pot să dea totul de la blugi (sub formă de bijuterii originale) și se termină cu volume de lucrări serioase. Devine mai dificil atunci când alegi un cadou pentru mame, mătuși sau bunici. Bineînțeles, dacă au un simț suficient de umor, atunci poți să coborâți cu un ciobănesc strălucitor, dar, din păcate sau din fericire, femeile adulte de același rang pot primi ceva mai serios sau mai practic. De exemplu, este necesar să trecem de la interesele lor, fără să uităm, desigur, de înțelepciunea Anului Maimuței. Să presupunem că mama îi place să citească o carte interesantă pentru seara lungă în timp ce bea celebrul ei ceai delicios. Există mai multe opțiuni: puteți oferi un scaun confortabil sau o masă specială care să se potrivească cu cărți, ceai, diverse bunuri sau mai multe lucrări noi ale autorului dvs. preferat. Acest lucru este atât practic cât și foarte înțelept, iar dacă alegeți ceva în culori roșu aprins, veți obține un combo!

Ce daruri pentru a da oamenilor în anul maimuței? Singura similaritate a surprizelor pentru ambele sexe este caracterul practic al suvenirurilor. În mod ciudat, orice cadou pentru un bărbat ar trebui să fie practic. De obicei, acestea sunt accesorii pentru hobby-urile sale: tije de pescuit, gamepad-uri, o consolă de jocuri sau o mașină cu comandă radio. De asemenea, puteți alege ceva pentru uz personal: un aparat de ras sau produse de îngrijire răcoritoare pe care un bărbat nu și-l poate permite. În acest caz, principalul lucru - fantezie și înțelepciune.

Ce să dai în anul maimuței copiilor?

În orice caz, nu uitați de cadouri pentru copii. Acești oameni sunt deosebit de pretențioși și nu vor tolera niciun cadou înțelept și prea "adult". Aici aveți cu siguranță nevoie de cadouri în anul focului Monkey din categoria de distracție. În primul rând, trebuie să aflați exact ce este interesat de copil. Poate că e un colector avid? Sau serios dornic de creativitate?

Ce cadouri sunt relevante în Anul Maimuțelor de Foc?

În general, darurile multor oameni apreciază atitudinea dătătorului. Maimuță - Regina 2016, un efect benefic asupra impulsurilor înțelepte atunci când aleg cadouri. Ea cere combinarea înțelepciunii și distracției. De aceea, atunci când faceți o alegere în favoarea acestui sau acelui dar, trebuie să țineți cont de interesele unei persoane, ale viselor și dorințelor sale. Datorită darului corect selectat, persoana își va aminti importanța în fața donatorului și îl va aminti cu căldură.

Printre darurile neobișnuite se numără o varietate de lucruri. De exemplu, acesta poate fi un cadru foto cu o fotografie de ansamblu distractivă și memorabilă. Cea mai bună opțiune ar fi un cadru de casă. În acest caz, principalul lucru - atenție. Sau vă puteți aminti de copilărie, după ce ați aranjat o vacanță cu Snow Maiden și Moș Crăciun, care va fi în măsură să felicite în mod individual fiecare participant la această sărbătoare. Elite ciocolată sau ceai, orice atribute de Anul Nou - tot ceea ce va aduce bucurie în ajunul Anului Nou și va rămâne util pentru câțiva ani.

Cadou original în anul Maimuței Focului

Cadourile originale din anul maimuței sunt lucruri care au o imagine a acestui animal. Astfel de lucruri vor adăuga o anumită claritate designului camerei sau biroului. Pentru rude, pijamalele cu o maimuță drăguță sau o umbrelă, șervețele și multe altele vor fi un cadou actual. În general, darurile speciale vor face imaginea amantei anului.

Idei de cadouri în anul de maimuță faceți-o singur

Astfel de daruri nu vor fi mai puțin originale, așa cum sunt făcute cu mâinile lor, un suflet este încorporat în aceste daruri. De exemplu, puteți să împlețiți șosete în culori roșii sau mănuși, să vă brodați un șervețel cu mâinile sau o maimuță drăguță pe o bluză nouă. Domeniul de fantezie este inepuizabil. Principalul lucru este de a combina practicitatea și confortul într-un cadou. Copiii vor aprecia o jucărie făcută de mâna unei bunici, mama sau sora sau o clasă de masterat de la tată, pe orice ambarcațiune a cărei copil sau soție este interesată. Anul Cadouri de Anul Monkey, creat cu mâinile lor, este o soluție excelentă, deoarece, atunci când le faceți, vă puneți o parte din voi în lucru. Oamenii nativi o vor aprecia. Tot ce aveți nevoie este dorința și fantezia - și veți avea un dar minunat.

Cadouri în anul maimuței. Sfaturi astrolog

În lumea modernă a devenit foarte popular în timp daruri pentru semnele zodiacului. Cu această ocazie, au apărut un număr mare de consilii astrologice. Este considerat foarte la modă să ridice cadouri pentru prognoza astrologică.

De exemplu, Berbecii sunt oameni destul de practice care sunt întotdeauna mulțumiți de lucrurile pe care le-au primit în viața de zi cu zi în fiecare zi. În plus, un cadou luminos și memorabil va fi faptul că Berbecul va putea să-și amintească în orice moment în viața sa: impresii, fotografii sau video. Întregul punct este surpriza surprizei. Principalul lucru - de a împacheta un cadou într-un stil luminos, în stilul unei maimuțe.

Taurusii apreciază legătura spirituală încorporată în dar. Poate fi ieftin, dar în același timp nu poate fi ieftin. Cadouri, care aparțin "ieftine", pot fi numite surprize, glume (ceva asemănător tipului de jucării care fac sunete obscene). Este necesar să se țină seama de acest echilibru. Un cadou poate fi orice lucru practic care poate dura mai mulți ani. Pentru reprezentanții semnului Taur este foarte important să vă înconjurați cu lucruri confortabile și confort. Prin urmare, nu va fi departe de a avea grijă de diversele delicii ale vieții de zi cu zi sau de bijuterii din pietre prețioase sau naturale, metale.

Gemenii sunt unul dintre acei reprezentanți care apreciază cel mai mult atenția și grija. Acesta este motivul pentru care astfel de oameni trebuie să ofere cadouri care să contribuie la facilitarea vieții și a cunoștințelor sale: orice echipament de birou sau gadget-uri la modă, de călătorie. Mai ales nu merită să ieșiți din drum atunci când darul este împachetat. La urma urmei, pentru ei principalul lucru - conținutul.

Semne zodiacale: colectionari si cunoscatori

Cancerul este, de obicei, colector. De aceea, alegerea unui cadou nu trebuie să cauzeze probleme. Dacă ar fi trebuit să vă confruntați cu acei raci care nu iubesc colectarea, atunci în acest caz puteți să donați ceva pentru uz personal sau personal.

Leii sunt capii mândriei și, prin urmare, darurile trebuie selectate. Acesta este motivul pentru care partea solemnă în care vă puteți arăta respectul și dragostea dvs. este foarte importantă. Cadouri pot fi diferite, dar este mai bine să alegeți ceva pentru restul. La urma urmei, ne amintim că leii din familia pisicilor și iubesc să doarmă.

Virgos le place să vorbească și sunt un semn activ. Și trebuie să dai ceva care intră imediat în circulație, nu va aștepta mult în aripi. De exemplu, ceva pentru a decora viața, feluri de mâncare sau aparate, pătură sau perne. Dev nu are o selectivitate particulară în stilul unui cadou, puteți alege atât din stilul oficial, cât și din cel informal.

Cântarele cântăresc întotdeauna totul. Acesta este motivul pentru care acestea sunt unul dintre cele mai exigente semne. Reprezentanții acestui semn ar trebui să dea ceva din lumea artei pentru a-și satisface sensul estetic. Balanta va fi cel mai recunoscator semn al zodiacului, daca primesc ca dar ceva facut cu mainile proprii.

Semne ale zodiacului, adorarea experimentelor

Scorpionii sunt cei mai mari iubitori de primire de cadouri, și cu cât sunt mai mult, cu atât mai bine. Produse imprimate, gătit, călătorii, istorie și alte direcții diferite, în care donatorul poate gândi, o cantitate imensă. Caracteristica principală este secretul cadoului, înainte de a da, trebuie ascuns. Scorpionii iubesc să caute.

Sagetator - cunoscatori pasionati de calatorie si tot ce este legat de ei. Efectul principal va fi compilarea companiei. Acest Sagetator deosebit de plat.

Capricornii acceptă absolut totul cu recunoștință. Îi poți da o fericire specială cu ajutorul a diferitelor lucruri care dau căldură. Adevărat, în nici un caz nu ar trebui să uităm de caracterul practic al darurilor.

Vărsătorii sunt foarte curioși, așa că vor aprecia daruri uimitoare. De exemplu, picturi neobișnuite sau haine incredibil de la modă.

Pestii sunt probabil cel mai senzorial semn al zodiacului. Ca și Libra, ei apreciază cu adevărat arta. Reprezentanții acestui semn vor găsi un cadou sub forma unei fotografii sau a unui videoclip romantic, capturați momentele cele mai importante ale vieții - ceea ce înseamnă pestii.

Principalul criteriu pentru cadouri în Anul Maimuței va fi înțelepciunea, în mod ideal combinată cu distracția. Un cadou în anul Maimuței este un lucru care exprimă atenția, grija și dragostea față de persoana căreia îi este dat. Este foarte dificil să-i mulțumim pe toată lumea și pe toată lumea, dar asta este exact ceea ce cere hostessul din 2016 - maimuța regală. Se crede că, dacă vă placem hostessul anului, atunci norocul și fericirea vor urmări acest norocos pe tot parcursul anului. Alegeți cu grijă un cadou în anul Monkey și apreciați ceea ce obțineți în schimb!

arrow