Alegerea Editorului

Jachete elegant, cu blană naturală: o soluție excelentă pentru iarnă

Anonim

După cum știți, vremea din Rusia este renumită pentru imprevizibilitatea sa. Astăzi, zăpada pufoasă se prăbușește, mâine începe să plouă, iar într-o săptămână înghețul atinge treizeci de grade și nimeni nu garantează că această temperatură va dura cel puțin două zile. Nu este surprinzător, prin urmare, că majoritatea femeilor de modă în timpul celor trei luni de iarnă se află într-o stare de panică constantă, fără să știe ce să poarte mâine: o haină de blană până la picioare, o haină de ploaie sau o jachetă de sport. Soluția unor astfel de probleme poate fi jachete cu blană naturală: ele se încălzesc în frig și nu se strică de umiditate. În plus, ele pot fi chiar uzate la o temperatură pozitivă. Începând cu luna noiembrie, toate centrele comerciale se sparg cu jachete în jos de toate stilurile și culorile. Cum de a alege un soi de o calitate foarte bună, care va servi mult timp și va fi protejat de răceală?

avantaje

Straturile subțiri cu căptușeală naturală, cu blană naturală, sunt considerate articole de îmbrăcăminte universale. Acestea pot fi folosite atât pentru uzul zilnic, cât și ca opțiune pentru activități în aer liber: schi, patinaj, drumeții și plimbări lungi - cel mai bine este să faceți toate acestea într-o jachetă jos.

Ele sunt foarte ușoare, deoarece majoritatea producătorilor folosesc materiale speciale, de ultimă oră, atunci când coaseră. Amintiți-vă de câte ori ați avut dificultăți să vă stoarceți într-un autobuz, să vă încurcați în haina de piele de oaie și să vă simțiți ca un urs stângaci într-o zi? Straturile subțiri cu căptușeală naturală, cu blană naturală, vă vor scuti de această senzație: produsul mediu cântărește mai puțin de jumătate de kilogram.

Cu toate acestea, acest îmbrăcăminte se ocupă de sarcinile sale principale: reține căldura și asigură circulația aerului. Atunci când puneți pe un sacou jos, puteți uita de un spate umed și un miros neplăcut. În cele din urmă, blănurile pentru femei cu blană naturală sunt foarte frumoase: prin harul lor nu sunt inferioare unui strat scump. Puteți să le purtați cu uggs și pălării amuzante tricotate, și cu cizme elegante și fuste clasice.

Cum de a face o alegere?

Primul lucru pe care ar trebui să-l acordați atenție atunci când cumpărați este calitatea pufului cu care produsul este umplute. Pentru a face acest lucru, strângeți lucrurile în mod corespunzător și agitați-l puternic. Un sacou bun va reveni rapid la volumul său nominal și va restabili forma. Se recomandă, de asemenea, să cercetați cu atenție mânecile: jachetele elegante în jos cu blană sunt complet uniforme în textură. Dacă degetele dvs. au simțit unele elemente cu unghi ascuțit și pene mari care emit o criză neplăcută, aceasta indică faptul că produsul nu a fost făcut din puf, ci din pene zdrobite.

Un alt lucru pe care trebuie să-l faci este să mirosi căptușeala. Aceasta nu este o glumă - prezența unui miros neplăcut indică faptul că puful de calitate slabă a fost folosit la coasere sau lucrurile au fost păstrate în condiții greșite. Cu toate acestea, nu merită să cumpere.

Pantofii elegant cu căptușeală naturală, cu blană naturală, diferă de producătorii buni, cu cusături fine și drepte. În plus, vă recomandăm să acordați atenție așa-numitei "tehnologii de cusături calde". În astfel de produse, elementele nu sunt cusute direct, ci prin benzi speciale - aceasta asigură o protecție sigură împotriva suflării.

arrow