Alegerea Editorului

Designerul celebru Konstantin Gaidai

Anonim

Konstantin Gaidai este șocant și unul dintre cei mai renumiți designeri din Rusia, creând lucrările sale sub marca KONSTANTIN GAYDAY. Colecțiile de accesorii și capacele create de el au fost recunoscute de presă și fashionistas din întreaga lume.

Konstantin Gaidai: biografie

Constantin sa născut în Novosibirsk în 1978. În 2001, a absolvit Facultatea de Arhitectură a Academiei de Arhitectură și Arte Plastice din orașul său natal. Deja la acea vreme, Siberia a realizat multe proiecte de artă strălucitoare. Și apoi Konstantin Gaidai a debutat cu colecția sa de pălării. Cu un grup de oameni asemănători, el publică o revistă dedicată modaților și tendințelor modei. Din 2002, a colaborat cu diverse reviste precum Harpers Bazaar, OM, L'Officiel și alții. În același an a părăsit Siberia și sa mutat la o mănăstire din Franța. În 2003, Konstantin Gaidai se întoarce în Rusia. Începe să lucreze la Moscova și intră pe lista celor cinci ilustrați cei mai de seamă din Rusia.

Lucrări și Recunoaștere

În 2004, Konstantin Gaidai a lansat o colecție de pălării, care a primit note atât din presa rusă cât și din străinătate.

În 2006, a fost publicată colecția de haine cu marca KONSTANTIN GAYDAY. Stilul său iese șocant. Soluțiile sale neconvenționale adesea surprind, și uneori chiar șocă publicul. Mulți critici consideră că moda lui Gaidai este intelectuală.

În 2008, a participat la o expoziție organizată la Barcelona, ​​Bread & Butter Barcelona. Standul lui Konstantin Gaidai a intrat în primele zece expoziții numite cele mai vizitate. În luna octombrie a aceluiași an, fiind evaluat de revista TimeOut, el se numără printre "cei mai influenți 50 de oameni de modă rusă", iar în noiembrie revista Afisha a ajuns în "Șapte dintre cei mai proaspeți, cei mai de succes și mai moderni designeri ai țării".

2009-2010 - Gaidai printre cei 10 bărbați cei mai eleganți din Rusia. Revista GQ îl numește pentru premiul "Omul anului".

În 2010, la Paris, în primăvară, expoziția TRANOI a avut loc în cadrul Săptămânii de modă din Paris. A prezentat colecția de capsule sub marca KONSTANTIN GAYDAY. Au inclus pungi de la șalurile Pavloposad și piele de piatră, miel; jachete din blană de vulpe, blană astrahan, nurcă. De mare interes au fost bijuteriile făcute din os și abanos, argint și pietre semiprețioase.

După expoziția din TRANOI, din noul sezon, marca KONSTANTIN GAYDAY este reprezentată în magazine din Danemarca, Franța, Elveția, Japonia, Anglia, SUA, Italia.

În 2010, în septembrie, în nominalizarea "Designer", Konstantin Gaidai a primit premiul "Omul Anului".

Konstantin Gaidai nu este doar un designer, el a lucrat ca model, de câteva ori a organizat cu succes expoziții solo; au participat la proiecte comune cu reviste lucioase; a creat o linie de accesorii; a lucrat în proiectele cinematografice "Gambit turc", "Dura", la crearea clipurilor video ale grupurilor "Frații Karamazov" și "Mumiy Troll".

În 2015, a fost lansat proiectul TV "Beauty Angels". Moderatori: Aurora și Konstantin Gaidai. Viața personală a multor heroine nu a funcționat. Într-o singură zi, transferul va transforma "șoarecii gri" într-o doamnă superbă.

planurile

Într-un interviu, Konstantin a recunoscut că dorește să se realizeze în multe feluri. Poate creați o linie de bijuterii sub marca KONSTANTIN GAYDAY sau faceți design interior, poate proiectarea elicopterelor. Indiferent ce este, el se dedică muncii, acordând atenție fiecărui lucru mic, deoarece diverse subtilități îmbogățesc foarte mult lumea interioară.

arrow