Alegerea Editorului

Amsterdam: centre comerciale, ratingul celor mai bune magazine, cumpărături interesante, varietate de produse, recenzii ale turiștilor

Anonim

În Amsterdam, centrele comerciale sunt situate nu numai în districtul principal al capitalei. În colțurile îndepărtate ale unei zone liniștite, acestea sunt, de asemenea, disponibile. Unele zone ale orașului oferă localnicilor și turiștilor promoții destul de bune la prețuri reduse, o selecție largă de produse și prețuri relativ rezonabile.

Dacă se întâmplă să vizitați Amsterdam, se recomandă să acordați atenție mall-urilor mici, în care sortimentul este mult mai mare decât în ​​centrele comerciale mari.

Evaluarea celor mai bune magazine și centre comerciale

Partea de sud a orașului a fost întotdeauna renumită pentru centrele sale confortabile, cum ar fi Gelderlandplein, deoarece atunci când vizitați astfel de locuri, cumpărăturile se transformă în divertisment real, mai ales dacă mergeți acolo cu copii. În mod accidental, va fi posibilă petrecerea zilei de cumpărături în Amstelveine, iar în orașe mari se așteaptă turiști de astfel de centre comerciale:

 • Bijenkorf este un faimos magazin de turism.
 • Magna Plaza este magazinul central pentru întreaga familie.

Acestea sunt cele două centre comerciale principale, care sunt concentrate chiar în centrul capitalei de pe ambele maluri ale Piața Dam. Aici sunt colecții de haine de designeri olandezi și branduri internaționale, există jucării de înaltă calitate pentru copii, produse de frumusețe, precum și produse pentru casa din materii prime biologic purificate.

Iată cele mai bune centre comerciale din Amsterdam:

 1. De Bijenkorf - aici puteți cumpăra produse cosmetice de înaltă calitate. Îmbrăcăminte, lenjerie de pat, accesorii pentru ea, dulciuri, pungi de lux și chiar mărci de parfum ieftine - totul este acolo.
 2. Gelderlandplein este locul unde puteți merge cu copiii. Magazinele din centrul comercial sunt diferite: retail și en-gros, numeroase cafenele și instituții pentru copii, atracții pentru cupluri, locuri de joacă pentru copii gratuite. Părinții pot gusta cafeaua delicioasă în cantină în timp ce urmăresc copiii să se joace.
 3. Kalvertoren este un centru ieftin care oferă îmbrăcăminte bugetară și prețuri rezonabile. Locuitorii rar vin aici, dar turiștii se pot bucura nu numai de piața masivă, ci și de vedere panoramică de la terasa de la ultimul etaj, care oferă priveliști uimitoare ale apei.
 4. Magna Plaza - achizițiile se fac într-un monument istoric de arhitectură. Centrul comercial ocupă un loc central în capital, literalmente. Prețurile sunt accesibile și accesibile. Cu toate acestea, nu există o selecție atât de mare de haine. În acest loc puteți cumpăra suveniruri și jucării din lemn fabricate manual. De asemenea, o gamă largă de instrumente muzicale și magazine cu cafea și paste făinoase.

Gama de produse - ce să aducă din Amsterdam?

Nu departe de De Bijenkorf este magazinul Metz & Co, la intersecția dintre Leidsestraat și Keizergracht. Aici, doamnele își pot găsi cele mai recente mărci D & G, Chloe, Hugo Boss, Galiano, Moncler, Valentino, Missoni și pun la dispoziția clienților achiziția a peste 150 de euro TaxFree (restituire TVA).

Dacă sunteți în căutarea unor mall-uri comerciale din Amsterdam, care oferă suveniruri, atunci asigurați-vă că ați cumpărat magneți sau case de suveniruri în memoria orașului.

În magazinul Royal Delft, pe teritoriul Turnului de Coin, puteți aduce împreună cu Delft China. Pe cealaltă parte a magazinului există o piață de flori - se vând și mici suveniruri.

Pentru casă, puteți cumpăra plăci în bucătărie, statui de sărutat copii și mori de Craciun de vacanță cu decorațiuni de pom de Crăciun.

Mergând pe piață, puteți găsi becuri lalele pentru doar 10 euro. În magazinele de specialitate vor ieși mai scumpe. Și ar trebui să cumpere cu siguranță brânză locală.

Cumpărături Amsterdam: ce este?

Și dacă doriți să mergeți la centrele comerciale din Amsterdam pentru a cumpăra haine la modă, ar trebui să acordați atenție autobuzelor. Voucherul presupune cazare în hoteluri, iar pe recepție se află o listă cu magazinele disponibile, unde în acel moment există promoții și sisteme de reduceri pentru turiști. Dar fii pregătit pentru câteva evenimente neobișnuite:

 1. Personalul nu aduce niciodată lucrurile în persoană - alegeți dimensiunea și încercați bunurile din cabină.
 2. Dimineața, magazinele din capitală sunt pline de turiști, așa că ar trebui să vii acolo seara, când sunt mai puțini oameni.
 3. Linia de dimensiuni a îmbrăcămintei nu este subdimensionată - raportul dintre gama de dimensiuni este conform standardului est-european.
 4. Hainele de iarnă corespund climatului zonei de mijloc, ca și în Italia. Un strat cu căptușeală nu este potrivit pentru iarnă rusă.

Rețineți că în magazine nu există nicio lege privind returnarea bunurilor, dacă cumpărătorul dorește să o restituie la magazin. Și nu uitați să elaborați DutyFree, astfel încât să nu plătiți prea mult taxa pentru costumele achiziționate.

Tururi de cumpărături: Olanda - Amsterdam și centrele comerciale

Există excursii speciale pentru călătorii în capitala Olandei. Acestea implică călătoriile prin toate mall-urile din orașul Amsterdam, cu o oprire de 3-4 ore în fiecare magazin. Un timp special este ales pentru călătoria altor turiști, pentru a evita mulțimile în masă.

Practic autobuzul trece prin:

 • Cartierul "9" - aici sunt magazinele cu mărci comerciale ale French Collection UK, Fornarina, Industria de spalatorie.
 • Centrul comercial Razzmatazz de la designeri Vivien Vestvud și Walter van Beyrendonk va fi pe strada Volvenstraat.
 • Scandinavii designeri de moda își prezintă activitatea în magazinele Analik și Lock, Stock & Barrel la Hartenstraat.
 • Pe strada GatheysMolensteg se află un magazin exclusiv de pantofi - Antonia.

În timpul călătoriei puteți sta cu un grup pentru o excursie la târguri și bazare.

Comentarii clienți - unde să faceți cumpărături?

Pentru a nu merge orbește, trebuie să știți în prealabil despre magazinele din Amsterdam și centrele comerciale de la turiștii care au fost deja acolo și, prin urmare, vă pot spune unde este mai bine să nu mergeți și ce să evitați.

 1. Recenzile multor femei spun că este mai bine să mergeți la De Witte Tandenwinkel pe Runstraat - magazinul vinde linii cosmetice pentru îngrijirea pielii și a corpului. Aici prețurile sunt accesibile, iar alegerea este imensă. În plus, totul se face din ingrediente naturale.
 2. Skins Cosmetic Lounge vinde produse pentru îngrijirea dinților - numai compoziția naturală. Marci renumite Aēsop, Filosofia și Ren.
 3. Magazinul Stout din Berenstraat are o colecție minunată de lenjerie de corp pentru femei. Gustul uimitor al designerilor este uimitor! Pentru orice înălțime și dimensiune, fiecare femeie va alege ceea ce are nevoie.
 4. În Zinne & Minne la Volvenstrat puteți cumpăra perle ieftine.

Bijuterii originale nu este în valoare de cumpărare, așa cum sfătuit de turiști. Este mai bine să plecați mai târziu. Este mai bine să te uiți în departamentul de bijuterii cu margele și lucruri interesante.

Amsterdam în rusă

Centrul comercial Amsterdam din Novosibirsk îi place și clienții săi. Există multe recenzii pozitive. Acest centru comercial este situat pe strada Geodezicheskaya, 4/1 în orașul Novosibirsk. Arhitectura clădirii este elegantă, pe deplin compatibilă cu aspectul și fațada barocului olandez. În interiorul vizitatorilor sunt invitați să:

 • Parcare parcare;
 • Camera copiilor pentru mamă și copil;
 • Sală de fitness mică;
 • Cafenele și locurile de joacă.

De fapt, aceasta este o modalitate foarte bună de a "vizita" la Amsterdam, deghizat în fundalul acestui centru comercial. Achizițiile pot fi plătite atât în ​​numerar, cât și cu card, însă parcarea necesită facturi de 50 100 și 500 de ruble, deci trebuie să țineți seama de acest fapt în avans dacă parcarea gratuită permisă este de 1 oră.

arrow