Alegerea Editorului

T-shirt pentru bărbați. Povestea unui singur lucru

Anonim

Un tricou este o armă secretă dezvoltată de serviciile speciale ale armatei americane. Ei bine, pare a fi adevărat? Bineînțeles că nu! Deși tricoul bărbaților nu are nicio legătură cu serviciile speciale, acest lucru este strâns legat de armată. Pentru prima dată, îmbrăcăminte similar moderne, a apărut în timpul primului război mondial. Apoi, soldații britanici au primit o formă în care ar fi convenabil să servească. Produsele au fost folosite ca lenjerie de corp. Ei au dobândit aspectul lor modern numai în anii '40 ai secolului trecut. Apoi americanii s-au luptat în Pacific. Clima caldă a contribuit la schimbarea hainelor pentru o brichetă și mai confortabilă. Toate tricourile de bumbac cu bumbac alb au fost purtate de tot personalul militar. De la mijlocul secolului al XX-lea, tricourile pentru bărbați au fost folosite atât ca lenjerie, cât și ca îmbrăcăminte exterioară în vreme caldă.

Datorită jucătorilor, a căror parte superioară a formei a fost numită "tricou", întreaga lume a învățat despre tricouri.

Foarte repede, bărbații din toată lumea au început să poarte acest element de garderobă, atât în ​​timpul pregătirii sportive, cât și în viața de zi cu zi. Dar popularitatea reală a tricoului bărbaților a fost găsită după filmele de la Hollywood "Rebel Without A Cause" și "A Streetcar Named Desire" a ieșit. În aceste proiecții de filme, actorii forțați în tricouri cu mâneci, pe care le-au plăcut modurile celor 50 de ani.

Anii cincizeci sunt anii rebeli. În acest moment au început să apară primele mișcări ale tineretului, având propriile lor vederi în ceea ce privește politica și viața în lume. Tricoul pentru bărbați a devenit o pânză pe care bărbații și femeile curajoase și-au exprimat opiniile. Mai târziu sa dezvoltat mișcarea hippie, care a devenit fondatorul stilului de îmbrăcăminte și de viață. Tinerii și fetele care se luptă pentru pacea mondială, având propria lor poziție civilă, se îndreptau cu îndrăzneală împotriva sistemului, atrăgând masele cu haine și lozinci luminoase.

Tricourile mai târzii bărbați elegante își schimbă din nou designul. În anii '70, ei descriu muzicieni și cântăreți populari, linii din cântece și portrete de idoli. Astăzi, la fel ca acum câteva decenii, tricourile sunt încă îmbrăcăminte pentru tineri destinate sportului, recreerii și vieții de zi cu zi.

Tricourile de modă pentru bărbați au diferite stiluri. De exemplu, unul dintre cele mai faimoase modele este tricoul. Inițial, aceste cămăși au fost concepute pentru jucători din același nume, care ar fi trebuit să se considere respectabili în timp ce călăreau un cal peste câmp. Dar mai târziu au început să dobândească și cei care nu au nimic de-a face cu acest sport. În URSS, a fost un mare succes pentru a găsi și răscumpăra un lucru rar. Polo-urile cu logo-urile mărcilor Lacoste și Gant sunt încă punctul de referință al stilului și gustului. Tricourile simple și multi-colorate de la o companie bine-cunoscută sunt achiziționate pentru ei înșiși de către bărbați și femei din întreaga lume.

Este foarte important să alegeți nu doar un lucru frumos și luminos, ci și o calitate de calitate. Când cumpărați, acordați atenție faptului că a fost realizată simetric, astfel încât cusăturile au fost cusute în siguranță. Este, de asemenea, o fibră importantă, din care lucrurile sunt țesute. Tesatura buna nu va pierde vopseaua după prima spălare, nu se va întinde într-un timp scurt.

arrow