Alegerea Editorului

Geanta Furla: cel mai bun accesoriu al modei moderne

Anonim

În lumea modernă, sacul Furla nu este doar un accesoriu, este elegant, vrednic de regină. Acesta este un element bun al imaginii, un lucru elegant care poate atrage atenția proprietarului. De aceea, produsele brand-ului legendar sunt adorate de femei din întreaga lume. Printre acestea se numără personalități bine-cunoscute și frumuseți obișnuite care trăiesc în orașele din țara noastră.

O mică istorie a mărcii

Astăzi, sacul Furla este sigur că se găsește în fiecare cabinet de stele. Istoria mărcii a început foarte modest: în 1927, soții Aldo și Margarita Furlanetto au fondat o mică întreprindere comercială. Dar ambițiosul Aldo a visat să își creeze propria linie de accesorii, deoarece realitatea postbelică a deranjat femeile care doreau o vacanță. Lucrarea sa a fost continuată de copii, apoi de nepoți. Și acum compania "Furla" este pe deasupra faimosului: produsele sale sunt cunoscute, iubite și cumpărate, cât de scump ar fi. Și buticurile de marcă sunt disponibile în toate capitalele de modă mondială.

Secretul succesului

Ce face Furla diferită de alți producători? Pungile, pe care le veți vedea în articolul nostru, sunt cu adevărat neobișnuite. Fondatorii brandului s-au concentrat întotdeauna pe cea mai înaltă calitate și design proaspăt. Ei cooperează cu maeștrii recunoscuți și nu se tem să se ducă la experimente. Designul unic, culorile luminoase, completate de o politică economică de succes - acesta este secretul succesului Furla.

Sacul Furla este un produs care poate fi fabricat din materiale diferite: piele naturala, piele naturala (inclusiv specii rare, cum ar fi vițelul, python, crocodil, nappa) si chiar din material plastic. Producătorul nu încearcă să reducă prețul produselor sale, așa că, așa cum sa întâmplat anterior, se face exclusiv în Italia.

Fiecare element din produs este gândit foarte atent. O atenție deosebită este acordată nu doar designului și accesoriilor, ci și dimensiunii produsului, spațiului, mânerelor ergonomice și așa mai departe.

Cele mai populare modele

Geanta Furla este un adevărat clasic în lumea modei. Și, deși compania produce deja încălțăminte, ochelari de soare, ceasuri și multe altele, accesoriul realizat manual este o prioritate în activitățile brandului. Fiecare model al mărcii este special și unic.

  • DIVIDE-IT este un model care se distinge prin formele sale laconice, linii stricte și scheme de culori bogate. Aceasta este o pungă versatilă, autonomă și foarte expresivă.
  • AMAZZONE și JUCCA - pungi care au forme similare (un trapez care se extinde în partea de sus), dar complet diferit în decorarea și executarea mânerelor.
  • FUTURA - pungi model, care se caracterizează printr-o parte mai largă a fundului și prezența unui vârf curbil pe partea de sus.
  • PRATICA este alegerea unei doamne de afaceri. Bag rafinat, elegant, moderat stricte, spațios.
  • MARAIS, ROYAL, ELISABETH - modele cu forme moi.
  • CANDY - o pungă în formă de valiză. Acest hit, care nu își pierde popularitatea de mai multe sezoane la rând.

Bomboană: pungă dulce

Sacul Furla (original) este întotdeauna alegerea potrivită. La urma urmei, calitatea ei cea mai înaltă nu va lăsa mult de dorit. Mai ales dacă este un model de sac de bomboane. O colecție de accesorii cu acest nume a apărut în 2011. A fost atât de reușit încât compania a lansat o actualizare a acestui model de mai multe ori. Bomboanele de saci diferă în nuanțe bogate, cum ar fi fructe de padure coapte sau bomboane dulci, uneori transparente, cum ar fi fumul. Acestea sunt fabricate manual din plastic sub formă de "geantă", furnizate cu fitinguri din metal și cu un sistem de închidere detașabil, decorate cu amprente elegante.

Un astfel de accesoriu costă aproximativ 185 de euro pe site-ul oficial al producătorului. Copiile sacilor Furla, care nu sunt foarte diferite de produsul original, sunt vândute mult mai ieftin.

Ce spun oamenii

Furla saci recenzii obține cele mai bune. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece producătorul face totul pentru a-și satisface clienții. Proprietarii fericiti de accesorii notează că acesta este un produs uimitor. Practice până la cele mai mici detalii, confortabile și cât de frumoase sunt! Dar cel mai important lucru este că geanta servește de foarte mult timp, fără a-și pierde atractivitatea. Adevărat, toate acestea se referă numai la produsul original, nu la replici și cu siguranță nu la falsuri, care se găsesc adesea în unitățile comerciale.

Este posibil să distingem sacul de marcă Furla de faptul că este vândut numai în buticuri mono-brand, rareori găsite în magazinele cu mai multe mărci. Împreună cu produsul, clientului i se oferă o broșură, în care sunt indicate toate punctele de vânzare oficiale și o pungă de țesături pe un puf. Dacă nu, atunci cel mai probabil că încerci să vinzi un fals.

Pe scurt, saci de la marca "Furla" sunt avantaje solide. Printre aceste neajunsuri se poate identifica probabil unul: un cost foarte ridicat al bunurilor.

Fapte interesante

Astăzi, recenziile pentru pungi Furla primesc doar rezultate pozitive. Dar puțini oameni știu că marca poate fi considerată drept un inovator în multe industrii. De exemplu, aceasta a fost cea care a atras prima atenție la un astfel de accesoriu ca o geantă de mână și a transformat-o într-un obiect de artă. Șeful casei de modă a oferit să facă campania de publicitate propriilor angajați. O astfel de acțiune fără precedent nu a ieșit neobservată de public: produsele mărcii au câștigat popularitate nu numai în rândul elitei societății, ci și în rândul oamenilor obișnuiți.

Compania "Furla" se străduiește constant să se îmbunătățească, să nu se oprească pe lauri. De exemplu, a lansat un program pentru a găsi talente tinere cu gândire creativă. Acești designeri colaborează apoi cu compania, luând parte la dezvoltarea de noi colecții.

Aici este, "Furla" - o companie ale cărei pungi doresc să aibă toate doamnele.

arrow