Alegerea Editorului

Pantaloni tactici multifunctionali. avantaje

Anonim

Pantaloni tactici au fost inițial creați pentru uniforme de unități specializate și armată. Dar astăzi acestea sunt folosite în mod activ de către fanii paintball, pescarilor și vânătorilor. Datorită creșterii vânzărilor, au devenit disponibile tuturor, ceea ce este justificat, deoarece pantalonii sunt practici și nu împiedică mișcarea. Fibra densa este unul dintre principalele avantaje, nu trece umezeala si este rezistent la temperaturi diferite. De remarcat, de asemenea, este o potrivire confortabilă, optimă pentru antrenamente intense și jogging. Pantalonii tactici bărbați au o centură largă și buzunare fiabile și spațioase. Nu întotdeauna acest tip de îmbrăcăminte arată agresiv și are o culoare de camuflaj. Magazinele prezintă modele în stil urban, nu au buzunare voluminoase și tăierea este mai asemănătoare cu pantalonii casuali.

Armata americană

Hainele producătorilor americani sunt produse nu numai pentru unitățile militare. Acest echipament este utilizat în domeniul securității, al aplicării legii, al serviciilor speciale. Pantalonii sunt cusute din diferite tipuri de materiale, inclusiv bumbac. Deci, există posibilitatea de a selecta grosimea dorită a țesăturii. În același timp, pantalonii tactici se protejează perfect de vreme și umiditate, prin utilizarea unei compoziții speciale de tratament. Companiile americane încearcă să țină seama de dorințele consumatorilor și să producă nu numai haine practice și de înaltă calitate, ci și să aibă un aspect atrăgător. Aceste pantaloni au buzunare mici, cu o capacitate excelenta.

Pantaloni militari germani

Pantalonii tactici ai producătorilor germani sunt cei mai obișnuiți pe piață. Nu există nici o îndoială cu privire la calitatea lor, ținând cont de faptul că au fost create pentru uniformizarea armatei germane. Moleskine este o țesătură folosită pentru coasere, considerată unul dintre cele mai fiabile tipuri de materiale. Țesătura are o grosime mică, dar în ciuda acestui fapt, pantalonii pot suporta toate condițiile meteorologice și pot rămâne confortabil. Ei păstrează aceeași culoare și formă în timpul uzurii prelungite și spălării frecvente, ceea ce înseamnă durabilitatea acestora. Buzunarele poziționate în mod convenabil sunt închise cu bufe și butoane speciale. Principalul avantaj îl constituie compactarea în locurile cele mai sensibile la uzură. Ele nu sunt rupte în zona cusăturilor în timpul mișcărilor intense și au protecție împotriva abraziunii. Pantalonii tactici pot fi purtați cu o centură sau cu jartiere.

Pantaloni tactici cu tampoane pentru genunchi

Sistemul de protecție al pantalonilor constă dintr-o căptușeală din nailon pe partea inferioară a piciorului inferior, plăcuțele genunchi detașabile din plastic și o căptușeală suplimentară în zona feselor.

Kneecaps sunt fixate și reglate de curele de nailon, ceea ce vă permite să alegeți locația optimă pentru o persoană de orice greutate și înălțime. În starea securizată, ele nu freacă sau nu provoacă disconfort chiar și cu uzură lungă, pe care tactile detașabile tactile nu se pot lăuda. Caracteristicile structurale sugerează prezența constantă a stratului de aer în zona genunchilor pentru circulație în timpul mișcării, ceea ce sporește ventilația și transferul de căldură în această zonă.

arrow