Alegerea Editorului

Cum să măsurați umărul pentru coaserea sau alegerea hainei?

Anonim

Dacă intenționați să faceți o comandă în magazinul online de îmbrăcăminte, atunci nu va funcționa pentru a încerca modelul pe care l-ați ales, deoarece este situat la o distanță mare de dvs. Prin urmare, este necesar să știți absolut toți parametrii dvs. pentru a putea alege întotdeauna exact dimensiunea care se potrivește cel mai bine. Când știți toți indicatorii dvs., nu va fi o problemă să comandați haine din alte orașe și chiar din țări, deoarece puteți alege dimensiunea potrivită, pe baza datelor pe care le dețineți. În plus, această abilitate este cu siguranță utilă celor care iubesc să coasă. La urma urmei, pentru a coase orice articol de îmbrăcăminte, trebuie să știți cum să faceți măsurători de la dvs. sau de la care intenționați să coaseți aceste haine. Prin urmare, asigurați-vă că știți cum să măsurați umerii și alte părți ale corpului.

Măsurarea lățimii umărului

Dimensiunea principală privind această parte a corpului este lățimea. Dacă nu știți cum să măsurați umerii și de unde să începeți, atunci ar trebui, în primul rând, să aflați lățimea umerilor. Acesta este cel mai simplu punct al măsurătorilor, deoarece trebuie doar să atașați un capăt al benzii de măsurare la marginea unui umăr și apoi să măsurați distanța până la marginea celuilalt umăr. Aceasta se numește lățimea umărului. În același timp, este necesar să vă asigurați că o persoană nu este cocoșată, nu se hrănește sau nu își întinde umerii prea larg - ei trebuie să fie într-o stare naturală, astfel încât măsurarea să fie cât mai exactă posibil. Apropo, cunoașterea lățimii umerilor vă poate ajuta nu numai în alegerea hainelor în magazinul online sau în a face propriile dvs., ci și în sport, deoarece de foarte multe ori se folosește poziția "lățimii picioarelor umărului". Și dacă știți cum să măsurați umerii și cât de largi sunt, atunci vă va fi mult mai ușor să vă ocupați de această poziție.

Suprafața umărului

Un alt parametru important pe care trebuie să îl puteți măsura este circumferința umărului. Este necesar ca mânecile să fie dimensionate și să nu fie prea înguste sau prea largi. Prin urmare, fiecare ar trebui să acorde o atenție deosebită acestui aspect, învățând cum să măsoare umerii. Punctul principal în acest caz este alegerea corectă a locației de măsurare. De fapt, întinderea umărului nu este exact numele corect, deoarece se măsoară acoperirea antebrațului, dar în realitate numele nu contează. Singurul lucru important este ca acest parametru să fie măsurat în cea mai largă parte, adică pe biceps. Trebuie remarcat faptul că mâna trebuie să fie într-o stare relaxată, tensionată liber de-a lungul corpului. Strângerea mușchilor în procesul de măsurare nu este necesară, deoarece în această situație manșonul va deveni mult mai larg.

De asemenea, este foarte important să nu strângeți prea mult banda de măsurare a bicepsului, astfel încât pielea de sub ea să nu se micșoreze, în caz contrar citirile vor fi inexacte, iar manșonul de această dată va fi mai mic decât este necesar. Pentru a măsura, atașați capătul benzii de măsurare în punctul selectat și împachetați banda în jurul antebratului până când realizați că începeți să trageți - și apoi efectuați măsurarea finală. Pentru acuratețe, această măsurătoare poate fi efectuată de mai multe ori.

Măsurarea lungimii umărului

Un alt parametru care vă poate fi util este lungimea umărului. Având în vedere faptul că există și un gât între umăr și celălalt, nu veți putea împărți lățimea umărului la jumătate pentru a obține fiecare indicator separat. Prin urmare, a fost introdusă o măsură separată - lungimea umărului. Se măsoară de la baza gâtului până la capătul umărului și, din nou, ar trebui să faceți mai multe măsurători pentru a obține o figură mai precisă ca rezultat și a nu face o greșeală. În haine, lungimea umărului poate diferi de parametrii anatomici - depinde de modul în care doriți să coaseți o bucată de îmbrăcăminte.

Parametru separat

Aceștia sunt cei trei parametri principali care reprezintă cheile pentru măsurarea corectă a umerilor. Dar există și un aspect suplimentar care nu necesită o bandă de măsurare, deoarece trebuie măsurată vizual. Aceasta este panta umerilor. Acest parametru are numai trei valori, dar poate afecta foarte mult procesul de coasere a hainei. În acest caz, nu trebuie să fiți un geniu pentru a înțelege cum să măsurați umerii și înclinația lor. Este suficient să știm că gradul standard în care sunt localizați este undeva între 20 și 25. Astfel de figuri sunt considerate normale, în timp ce un unghi mai mare înseamnă umeri înclinate, iar un unghi mai mic înseamnă unghiuri pătrate. Acest parametru trebuie, de asemenea, să fie luat în considerare atunci când alegeți îmbrăcămintea de la distanță sau când vă autocompletați.

arrow