Alegerea Editorului

Parfum Si: descriere parfum, caracteristica, producator. Parfum Giorgio Armani Si: preț, recenzii

Anonim

Rafinat, elegant, strict, dar în același timp șic ... Despre ce vorbim? Despre aromele Si de la casa de moda Giorgio Armani. Noutatea luminoasă din toamna anului 2013 se află încă în topul celor mai vândute parfumuri, ceea ce spune foarte mult. Cu privire la succesul și dragostea clienților - în primul rând.

Așa cum a spus "tatăl" parfumurilor, parfumul Si este o cântare a feminității, închinarea unei combinații de fragilitate și putere, sensibilitate și independență. Acest tip de "Da!" Stil impecabil și eleganță, atemporal.

Ea spune

Numele parfumului este tradus din limba italiană ca "Da". Renumitul Maitre a dedicat această aromă femeii moderne. Deci, ce este ea, adevărata femeie a timpului nostru? E fermecătoare și încrezătoare? Da.

Nu-i este teamă să renunțe la sentimentele ei și să asculte vocea inimii? Da! Visează, iubește, face puțină nebunie și se acceptă pe deplin așa cum este ea? Da, asta este tot ce este. Dar, în același timp, femeia nu este o coquette frivolă, ci o doamnă încrezătoare, de succes și inteligentă. Ea își cunoaște valoarea și este mândră de ea însăși. Ea este puternică, senzuală și nu se teme să trăiască în prezent.

Face fata

Pentru o campanie publicitară, Cate Blanchett a fost invitată. Este ea, potrivit lui Giorgio Armani, personifică adevărata femeie Si. În ciuda vârstei actritei - avea peste 40 de ani - ia fost încredințată filmarea într-un videoclip și o sesiune foto. Alegerea a fost corectă. Keith pe ecran și imagini este elegant și în același timp sexy, fără vulgaritate și vulgaritate. Ea este independentă și încrezătoare în sine. Așa cum se potrivește cu heroina Si.

Aroma Descriere Si EDP

Amiralul întregii linii de Si. Aroma se potrivește cu eroina ei. Este aceeași ambiguă și bogată, puțin asemănătoare cu parfumul clasic de la Giorgio Armani. În ciuda asta? că parfumul Si este declarat ca chypre, de fapt este o compoziție orientală lemnoasă. Bogată, strălucitoare, dar în același timp elegantă și blândă. Cu note curajoase, lemnoase, dar, în același timp, inexprimabil de feminin. Aroma învelește pielea cu un voal fără sens al senzualității, fără a îneca mirosul natural, ci dimpotrivă, subliniind-o.

Si parfumul dezvăluie o combinație de frunze de coacăz negru, mandarină jucăușă și bergamot rafinat și rafinat.

Adevărata feminitate este ascunsă în inimă: notele de licitație se pot ridica, iasomia egipteană parfumată și neroli misterios. Baza de chirp sună în acordurile finale: nuanțe de lemn, dând puterea de aromă și tartness, chihlimbar, mosc, patchouli și, în mod neașteptat, vanilie. Vanilie izbucnește în această compoziție tart-manly, aducând dulceață care este țesută organic în buchet. Musk este folosit pentru a crea un parfum sintetic.

Si intens

Nou în 2014, dedicat celei de-a 80-a aniversări a casei de modă Armani. Eroina este totuși femeia modernă: îndrăzneață, hotărâtă, strălucitoare și infinit de feminină. Aroma a devenit mai grea, după cum se poate vedea din denumire, este mai potrivită pentru toamnă și iarnă.

În notele de top, aromele citrice de mandarine și bergamot încă domină, dar frunzele coacăzului negru sunt completate cu fructe de pădure, care dau o profunzime mai mare și senzualitate.

În inimă este descoperită o coardă chirp, completată de flori de osmanthus, pelin, esența unui trandafir mai și, bineînțeles, neroli și patchouli.

Baza este fascinantă cu un tren amețitor: benzoic, rășină de molid, mosc sintetic și patchouli.

Si parfumurile intense nu sunt doar persistente, sunt foarte persistente. Câteva pshikov suficient pentru toată ziua.

Si EDT

Nou în 2015 - apă de toaletă de la Giorgio Armani. Aroma este subțire, ușoară, seducătoare. Mai puțin saturată decât apa de parfumerie, dar la fel de persistentă. Floral și spumante, chypre.

Eau de toaletă se deschide cu note incitante de lichior de coacăze negre și pară parfumată. Sunt pornite de bergamot și mandarine. Notele inițiale sunt înlocuite treptat cu acorduri florale (trandafirul și frezii sunt clar audibile) și neroli. La bază se aude mosc senzual, patchouli, vanilie și lemn de chihlimbar.

Christine Nagel, parfumerie de la renumita Casa Mane, a devenit autorul parfumurilor. Armani nu a fost confundată cu alegerea unui parfumator: Christine a reușit să creeze un parfum unic. Cipru, dar în același timp nu sufocă, proaspătă și ușoară, care amintește de vară și de vacanță. Compoziția de fructe de flori se deschide treptat pe piele și se transformă într-un voal ușor pudră, cu o amărăciune amară.

Parfumul Si Giorgio Armani este foarte persistent, ținând aproape toată ziua, dezvăluind treptat noi fațete.

Proiectare și eliberare

Sticla de Si EDP este izbitor de diferita fata de creatiile anterioare ale casei de parfumuri Armani. Formă strict minimalistă fără elemente decorative. Simplitate și eleganță, atrăgător de ochi și întrebări în mâini.

Prisma ascetică a sticlei, care stochează comoara de aur, este decorată cu un capac neobișnuit. Ca și cum ar fi absorbit în misterul nopții, el strălucește ușor cu o lumină camuflată și seamănă oarecum cu o perlă negru de lux. Forma neobișnuită este subliniată de un inel de aur masiv. Partea de jos a sticlei este de aur, reflectând o mulțime de evidențiere. Simplu, dar în același timp luxos.

Si Intense Design

Sticla de marcă este plină de strălucire întunecată, este tomen și momeală, ca și misterul în sine. Prisma de sticlă este dotată cu un capac negru cu o jantă de aur, în cele mai bune tradiții ale liniei Si. Partea de jos, precum și apa de parfumerie sunt aurite.

Apă de toaletă

Designul apei de toaletă repetă forma de parfumerie. Același sticluțe, cu o marcă deja de marcă, neobișnuite, cu un inel de aur. Dar, ca și cum a sublinia ușurința de compoziție, un capac de tonuri delicate bej-roz. Ca prima atingere a soarelui pe piele.

Toate parfumurile sunt disponibile în trei volume: 30, 50 și 100 ml. Există o linie de baie, care include loțiune de corp și gel de duș (ambele 200 ml).

Giorgio Armani Si (parfum): preț

Prețul parfumurilor Si va varia în funcție de intensitatea lor: cu cât parfumul este mai persistent, cu atât mai scump va costa, ceea ce este destul de logic, având în vedere componentele utilizate în compoziție. În medie, prețul de parfum Si Giorgio Armani variază de la 3650 ruble pentru toaletă, 4050 pentru parfumerie și 4460 pentru cel mai intens pentru 30 de mililitri. 50 ml costă mult mai scump: apă de toaletă - de la 5050, parfum de la 5650, intensitate de la 6150. Costul a 100 ml pentru apa de toaletă este de la 7300 de ruble, pentru parfum și versiunea intensivă - de la 8100 și, respectiv, 8900 ruble.

Prețul depinde de locul de cumpărare. Cu cât magazinul este mai bun, cu atât este mai mare costul. Prin urmare, ar fi mai înțelept să le achiziționați într-o priză care nu se află la început. Dar aceasta nu înseamnă că este logic să cumperi așa-numitele pixuri în tranziții sau parfumuri în unele magazine online dubioase. Dezamăgirea unei astfel de achiziții va fi mult mai puternică. Dacă numai pentru că mărcile globale nu eliberează apă de toaletă sub formă de stilouri, ceea ce înseamnă că acesta este un fals evident.

Majoritatea magazinelor majore de parfumuri și cosmetice (de exemplu, Rive Gauche, Ile de Beaute, Letuial, de exemplu) dețin în mod frecvent diverse promoții, unde puteți cumpăra parfumurile preferate pentru bani rezonabili. De exemplu, pe Si (parfum), prețul "Letual" în perioada deținerii acțiunilor poate fi redus la jumătate. Și dacă reușiți să găsiți un set, atunci acesta va fi, în general, o cumpărare foarte bună: în plus față de apă, veți primi un bonus sub formă de loțiune de corp sau gel de duș.

opinii

Câți oameni, atât de multe opinii. Pentru cineva, mirosul devine dragoste din primul zilch, chintesența gustului și a armoniei, dar pentru cineva pare prea artificiale și drăguțe. Se crede că clasicul Si este într-un fel subtil amintesc de La vie est belle și Manifest. Poate că acest lucru se datorează unui val de miros dulce. În orice caz, înainte de a lua o decizie, trebuie să ascultați mirosul, să îl simțiți pe pielea proprie și să-l lăsați să se deschidă complet. Aceasta este singura modalitate de a înțelege dacă vă convine sau nu. Încredereți mai întâi de toate cu exactitate sentimentele dvs. și numai atunci cu recenzii ale cuiva.

arrow