Alegerea Editorului

Cizme perforate: un aspect de vară la modă

Anonim

Bocanci cu perforare - o opțiune excelentă pentru pantofii de vară pentru fete tinere și elegante. Astfel de modele pot fi văzute la picioarele câtorva cântăreți populare și doamnelor pline de farmec. Rihanna, Kim Kardashian, Britney Spears au intrat odată în aceste cizme, admirând priviri admirabile.

avantaje

Cizmele cu perforare nu numai că se uită la modă, dar au și multe avantaje:

 • Abundența modelelor și culorilor oferă o posibilitate reală de alegere.
 • Pantofii sunt confortabili și funcționali.
 • Datorită deschiderilor, piciorul respiră și nu transpira.
 • Ele ajută la crearea unei imagini bizare și originale pentru o petrecere sau un eveniment social.
 • Potrivit pentru aproape orice ocazie.

Datorită acestei noutăți la modă, chiar și în vara fierbinte, se pot purta pantofi confortabili și favoriți, care maschează perfect unele dintre defectele piciorului: vene varicoase, formă imperfectă, fără bronz.

Cum sa faci astfel de pantofi

Există mai multe opțiuni pentru cizme la modă "în gaură":

 • piele;
 • croșetată;
 • dantelă.

Cele mai populare modele de piele, deoarece aceste pantofi sunt de înaltă calitate, purtând-o nu afectează negativ starea picioarelor, iar durata de viață este mult mai lungă decât cea a cuplurilor de la un înlocuitor ieftin. Pentru pantofii de vară se folosește material perforat - pe piele se fac diverse găuri, adesea sub formă de modele și culori. Interesant, tehnologia în sine nu este nouă, sa decis să facă găuri în modele cu mult timp în urmă, astfel încât piciorul să poată respira. Dar aceste "găuri" erau mereu rotunde și nu aveau nici un rol estetic. Acum, tehnologia a parcurs un drum lung. Găurile de pe pantofi nu sunt doar funcționale, ci și la modă, ajutând la crearea unor modele stilate și memorabile de cizme pentru o vară fierbinte. Adesea, această perforare a pieilor este combinată cu șnururi, fermoare, nituri și broderii.

Varietate de modele

Dintre cizmele pentru femei cu perforare există o mare varietate de modele:

 • pe călcâi;
 • fără călcâi;
 • cu nas deschis;
 • cu vârfuri largi;
 • cu nituri și bretele - aceste pantofi sunt foarte ușor de montat perfect pe picior.

În plus, ele diferă în funcție de lungime. Găurile ele însele pot fi plasate într-o varietate de moduri: un model deschis, simple pătrate pe întreaga suprafață a pantofului, flori și modele din "găuri". Combinațiile de găuri de diferite diametre ajută la crearea unui design deosebit. Pantofi foarte frumoși cu dantelă pe tocuri înalte - o variantă de cizme cu perforare. Vă permite să arătați seducătoare, luxoase și armonios completarea rochiei de seară. Este interesant să se uite și cizme tricotate, care sunt adesea decorate cu panglici, dantelă, margele.

Proprietarii de inaltime pot purta in siguranta pantofi de pantofi, stiletto sau toc, sa aleaga liber orice lungime. Dar fetele scurte ar trebui să cumpere cizme de vară cu perforare numai cu vârfuri înalte, deoarece lungimea până la mijlocul vițelului violează vizibil proporțiile și face picioarele vizual mai scurte.

Soi de culoare

Pe rafturile magazinelor moderne puteți găsi cu ușurință o varietate de cizme de vară cu perforații de cea mai diversă culoare:

 • bej;
 • alb;
 • galben pal;
 • roșu;
 • negru;
 • gri;
 • liliac.

Curelele perforate cu motor la vârful popularității ajută la crearea unui aspect blând, romantic. Puteți să le purtați cu rochii de dantelă de nuanțe de lumină, precum și rochii-cămăși.

Ce să purtați

Există o mulțime de opțiuni pentru imaginile originale, care vor ajuta la completarea cizmelor de piele de vară cu perforare. Pantofi de imprimare florale fără tocuri se amestecă frumos cu rochii distractive și ușoare. Tabelul prezintă câteva combinații moderne de cizme și îmbrăcăminte perforate.

Cum să purtați cizme de pește

Modelul cizmei

Ce să purtați

Bocanci cu toc deschis cu toc deschis

Rochie alb-roșie cu pantaloni denim și un tricou ușor

Modele negre deschise

Cu o rochie scurtă neagră

Bej sau pulbere de glezna mid-vițel glezna

Cu rochii de vară scurte cu siluetă, cu pantaloni scurți și tricouri seducătoare

Pantofi din piele albă din piele fără tocuri

Blugi sau pantaloni scurți de culoare albastră și o cămașă albă, care se potrivește bine

Cizme din piele perforată maro deschis

Cu blugi albastru, o broască cu pantaloni negri și o vestă de denim.

Pantofi maro cu perforare și franjuri

Rochie albă scurtă cu o curea în ton cu pantofii

În orice caz, o pereche de accesorii originale vă va ajuta să finalizați crearea unei imagini armonioase la modă.

Pentru o seară de vară, variantele cu vârful și cu tocul închis sunt potrivite, dar într-o zi fierbinte puteți alege modelul cel mai deschis.

Îmbrăcăminte sau seturi în stil romantic pot fi amestecate în armonie cu cizmele solide, atât tricotate, cât și piele. O opțiune bună este pantofii asemănători cu o vară de vară - ambele făcute din țesături florale și denim. Bocanci înalți cu găuri de deschidere și deschidere - perfecte pentru bal.

Modificări de modă

Adesea, frumusețile, încercând să creeze o imagine originală, fac greșeli enervante, ceea ce provoacă o aspect destul de ridicol sau chiar amuzant, în loc de aspect elegant. Cum de a evita greșelile în alegerea costumului pentru cizmele de vară deschise?

 • Nu supraîncărcați imaginea cu o abundență de detalii. Perforarea este o decorare în sine, astfel încât accesoriile ar trebui folosite la minim.
 • Pantofii de culori strălucitoare trebuie combinate cu haine de nuanțe neutre. Deci, cizmele turcoaz armonizează bine cu hainele bej.
 • Pentru ca aspectul să nu fie vulgar, nu trebuie să purtați cizme perforate cu dantela cu o rochie ultrascurtă.

Dar, în general, pentru a combina acest pantofi confortabili de vară este destul de simplu, vă puteți gândi la multe opțiuni.

arrow