Alegerea Editorului

Cum sa rupi blugi sa arate la moda?

Anonim

Rujii blugi de astăzi sunt la vârful popularității, dar nu întotdeauna în magazine puteți găsi exact ceea ce doriți: atunci culoarea nu seamănă, atunci modelul nu este același, și dacă ați avea încă norocul să găsiți ceea ce aveți nevoie, atunci gunoiul se dovedește a fi complet nu în acele locuri unde doriți. Nu dispera! Există câteva modalități de a sparge blugi la domiciliu, de a transforma modelul tău iubit, dar deja puțin obosit într-o tendință la modă și de a face acest lucru în acele locuri unde tu însuți consideri necesar. Totul altceva, vă va economisi bani.

Opțiunea One

Înainte de a rupe blugi, trebuie să se răspândească pe o suprafață plată solidă, de exemplu, pe o masă. După ce sa hotărât locul în care ar trebui să fie o bucată, puneți sub el un obiect dur, dar plat (în interiorul piciorului), de exemplu, o bucată de carton, placaj sau plastic.

Apoi, folosind un cuțit de papetărie regulat peste picior, tăiați o gaură. Nu încercați să o faceți prima dată. Este mai bine să treceți prin același loc de mai multe ori până când obțineți rezultatul dorit, astfel încât țesătura să fie ruptă treptat.

Opțiunea a doua

Această metodă este una dintre cele mai vechi, vă permite să vă rupeți blugi fără a le îndepărta, dacă, în mod natural, sunt oferite spărturi în față, de exemplu, pe genunchi.

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un obiect dur, care poate fi o cărămidă, șmirghel, piatră brută (piatră ponce brută). Este necesar să frecați până când țesătura începe să se îndepărteze singură, formând găuri. Este important să nu exagerați, deoarece abraziunea ar trebui să fie uniformă. Trebuie spus că scuff-urile făcute în acest fel arată natural, formate în timpul procesului de purtare. Deși toate, desigur, depind de efectul pe care doriți să-l atingeți.

Opțiunea a treia

Folosind un ac sau foarfece, trebuie doar să trageți firul în care este concepută gaura. În acest caz, marginile sunt mai "mohryaschimisya".

Unele linii directoare generale

Indiferent de opțiunile de mai sus pe care le alegeți, înainte de a rupe blugi, este mai bine să le umeziți bine și după ce ați lucrat pentru spălare - toate găurile și scuff-urile vor arăta și mai bine.

Pentru a crea imaginea dorită, alegeți modele din țesături cu densitate medie, deoarece blugi de vară subțiri se vor întinde după spălarea următoare, iar pe variantele încălzite pe o "defecțiune" de fleece va arăta ridicol.

Faceți-vă pe blugi înainte de începerea procesului de basting croitor puțin, mai ales dacă sloturile sunt presupuse a fi simetrice. Țineți cont de faptul că în timpul procesului de purtare se vor rupe și mai mult, deci este important să nu exagerați.

Pentru a face modelul să arate mai armonios, puteți face scuffs de-a lungul marginilor inferioare ale picioarelor și buzunarelor sau puteți face mai multe găuri pe curea.

Găurile sau spărturile albe vor arăta deosebit de impresionante și elegante. Pentru a obține un astfel de efect, înainte de a rupe blugi, este necesar să aplicați înălbitor în locurile potrivite și apoi spălați.

Acum știi totul despre cum să spargeți blugi în mod corespunzător!

arrow