Alegerea Editorului

Modă dulap: ce să poarte adidași

Anonim

La început, părea ciudat pentru toată lumea cum a fost posibil să se "pui" pe adidași pe un astfel de călcâi anti-sport - un călcâi. Probabil, nimeni nu se aștepta ca rezultatul să fie un lucru foarte elegant, elegant și sexy numit "adidași". Ce revistă, al cărei instagram sau să-l luați - întotdeauna vor exista arcuri cu acest pantofi mega-popular. Deși "pantofii" sună prea pământesc pentru adidași: într-un timp relativ scurt al existenței lor, ei au devenit deja "cult".

Prin urmare, problema de a purta adidași este destul de naturală și apare printre fetele care s-au adunat pentru a cumpăra o astfel de noutate la modă pentru ei înșiși.

Ce sa poarte cu adidași: sport sau clasic?

De ce apare această întrebare? La urma urmei, acest lucru nu se întâmplă când, de exemplu, vorbim de tocuri sau de o pană "normală" - toată lumea a înțeles și a înțeles de mult "cu ce mănâncă". Dar, cu acest pantof, totul pare să nu fie atât de simplu: la urma urmei, indiferent cât de cool ești, și adidașii nu pot fi socotiți nici clasici, nici sport, pentru că nu sunt adidași și nu pantofi în forma lor pură. Acesta este un hibrid și un astfel de "amestec" provoacă întotdeauna o mulțime de îndoieli și incertitudini, inclusiv cu privire la ceea ce să poarte adidași cu. Stylistii și consilierii de modă într-o singură voce spun că sunt aproape universali. Adică, le puteți combina cu aproape toate direcțiile cunoscute, cu excepția stilului ultra-de afaceri sau a serii de cameră.

Așa cum se întâmplă adesea, răspunsul la întrebarea ce poți purta adidași poate fi obținut de la arcadele de modă stradală. Acestea reflectă cu cea mai mare precizie tendințele modei.

Adidași adulți: ce să purtați

Deci, cum se folosesc motocicliștii de street-trend? Depinde în mare măsură de sezon, de stilul pantofilor, de timpul zilei, starea de spirit, în cele din urmă. Dar există tendințe generale care predomină clar. Majoritatea adidaților se combină cu un stil sportiv mai plin de farmec, alegând jambiere, jambiere, pantaloni scurți și o varietate de blugi. În cazul în care fusta este "în partea de sus", atunci, de asemenea, cel mai adesea, este, evident, sportiv și de scurtă durată.

Apropo, cu snickers ei purta doar astfel de haine - strans, scurt si clar subliniind picioarele. La urma urmei, adidașii, datorită prezenței penei, sunt subțiri vizibili și prelungesc această parte a corpului. În plus, adidașii sunt amestecați cu rochii, pantaloni, pantaloni scurți. În ceea ce privește texturile, dacă vorbim despre toamnă, primăvară (sau vară), atunci poate fi de mătase, bumbac, piele, tricotaje, blugi, țesături tricotate și de lână.

Adidași pantofi: cu ce să poarte iarna și primăvara

Snickers sunt atât de populare încât nu poți să faci parte pe tot parcursul anului. Este suficient să cumperi 2-3 cupluri diferite pentru a le purta atât în ​​timpul iernii, cât și în primăvară. Pantofii "de iarnă" au un strat interior încălzit, astfel încât să poată fi purtați chiar și în vreme rece. Singurul moment este lungimea lor scurtă. Asta înseamnă că totul va îngheța. Pentru a nu fi rece, trebuie să vă gândiți la partea de sus a hainei. Adidații de iarnă sunt purtați cu jambiere și jambiere, fuste și pantaloni scurți din materialul potrivit. În ceea ce privește partea superioară a dulapului, atunci cel mai adesea cu ei le pun pe jachete, haine cu căptușeală, pantofi de oaie "clasic" și "sport". Există, de asemenea, femei de moda care se îmbracă în mod gratuit cu aceste adidași. În primăvară, în toamnă, vară, când este cald, întrebarea este rezolvată mult mai simplu: acestea sunt pantaloni scurți, fuste, blugi (atît înguste, cât și iubiți, legăturile din nou etc.). În orice caz, liniile clare care separă stilurile au fost mult timp estompate, astfel încât să poți purta adidași cu ceea ce arată spectaculos, strălucitor și cu siguranță elegant.

arrow