Alegerea Editorului

Rochie cu umerii goi și bibelouri - model, idei interesante și modele

Anonim

Odată cu debutul sezonului de vară, întreaga jumătate feminină a omenirii, cu plăcere, expune gâtul și umerii, expunându-i la soarele blând. S-au inventat o varietate de stiluri de bluze și rochii care îndepărtează umerii. Acum, moda de 70-80 de ani se întoarce, atunci când purtau sundresses și rochii, fie complet fără shleek sau pe frânghii foarte subțire. Singurul lucru care distinge moda actuală de trecut este prezența a una sau mai multe flounces.

Rochia cu umerii goi și cu bastoane arată impresionant pe orice figură. Poate fi de diferite lungimi - de la o plajă foarte scurtă până la o seară lungă. Numărul de bibelouri este diferit. Din punct de vedere vizual, bastonul situat în partea superioară crește semnificativ pieptul. Este foarte ușor să alegeți un model care să se potrivească corpului și culorii. Este chiar mai ușor să coaseți o rochie cu umerii și buzunarele deschise pe model.

Model simplu

În scopul de a coase o astfel de rochie, trebuie să aveți o experiență minimă. În primul rând trebuie să măsurați lungimea rochiei viitoare și volumul pieptului. Oferim 3 cm de cusătură și 15 cm de diligență gratuită pe fiecare parte și pregătim două bucăți rectangulare de materie. Pe perimetru vom măturui peste fiecare dreptunghi și vom coase de-a lungul laturilor în brațul mânecilor. Rezultatul a fost un "tub" de formă dreaptă.

Următorul pas va fi un model de brățară. Pentru a face acest lucru, măsurați volumul umerilor, adăugați 3 cm pe fiecare parte a cusăturii și multiplicați dimensiunea cu două, asamblarea materialului. Aplicați o rochie pe rochie în sine. A apărut litera T. Dacă aveți un picior pe o mașină de cusut pentru asamblarea unui buton, apoi coaseți o dată pe marginea materialului. Dacă această funcție nu este disponibilă, atunci nu vă faceți griji. Doar trebuie să fie pre-asamblate manual și măturat până la lățimea rochiei. Piesele sunt cusute împreună după cum urmează.

Dreptunghiul rochiei este îndreptat în sus, iar bastonul este învelit. Mai mult, bibilonul coboară și (coborârea 1-1, 5 cm pe partea din față) este cusută cu o cusătură simplă, dar nu complet. Lăsați intrarea pentru gingie. Deci, rochia de vară cu umerii deschisi și pregătiți-vă. Rămâne să adăugați o centură. Poate fi cusută separat de același material sau realizată sub forma unei a doua benzi elastice inserate în interiorul taliei. O centură largă cu broderie și margele sau o curea din piele îngustă va arăta frumoasă. Depinde de ideile tale creative.

Rochie cu mai multe benzi elastice

Următorul stil de rochie cu umerii și buzunarele deschise diferă de cel precedent prin mai multe benzi elastice pe partea superioară și pe centură. Singura dificultate de a începe croitorești va fi manecile disponibile în acest model. Începem să coșăm la fel ca înainte. Armăturile pentru mânecile tiparelor obișnuite sunt decupate pe dreptunghi. Elasticul cu mai multe straturi se realizează prin cusătura mai multor cusături paralele cu aceeași distanță între ele. Șaibele de margine părăsesc lungimea dorită.

Pentru integritatea imaginii, adăugăm frilul la mâneci, inserând o bandă de cauciuc în jurul circumferinței brațului, dar nu strâns. De asemenea, puteți decora fundul rochiei cu maneci, de la una la trei. Detalii detaliate arata frumos pe ele.

Rochie cu talie mare

Rochia cu umeri deschise și bibelouri arată foarte delicată și feminină. Talia este supraevaluată, iar corsetul este decorat cu benzi elastice. Rochia spre marginea inferioară se extinde, adăugând ușurință la plimbare. Acest stil ascunde o burtă mică, poate fi purtat de femei care se află într-o poziție interesantă. În primele luni de sarcină, burta crescută nu va fi vizibilă deloc.

În coaserea unui astfel de model nu este nimic complicat. Corsetul rochiei este cusut pe toată lungimea cu dungi cu inserție interioară a materialului. Introducem între 6 și 10 gume, în funcție de volumul sânului. Pe partea de jos a rochiei coase o talpa de 10 la 15 cm, cu dungi ușoare, care sunt abia vizibile. În partea superioară a bibeloului se acoperă complet corsetul.

Rochie de seara cu tuck-uri

Rochia dantelă translucidă cu umeri și buzunare deschise arată foarte aranjată și elegantă. Aceasta, datorită săgeților pe piept și talie, se potrivește complet și repetă contururile corpului.

Acest stil se va potrivi fetelor subțiri. Dacă o fată are umerii largi și un mic piept, dar în același timp un stomac plat și picioarele subțiri, atunci această versiune a rochiei de seară este creată doar pentru ea. Pentru a coase o astfel de rochie, cu umerii deschisi și bibelouri, modelul este luat ca de obicei, ca pentru o rochie îngustă cu tucks pe piept și la talie.

Un baston de vârf acoperă pieptul și nu este aderent. Frill-ul este înfundat. Puteți să îl uniformizați pe toată lungimea, varianta pare interesantă, ca în fotografie - lungimea din față și din spate este mai scurtă și pe lateral - mai lungă. Nu este necesară o centură pentru acest tip de rochie.

Rochie îngustă cu ham

Se pare o varianta foarte frumoasa a unei rochii de vara. Este tip îngust, clasic. Lungimea este posibil diferită, la alegere. Materialul pentru un astfel de model este selectat dens. Acest lucru este fie denim sau lenjerie. Dacă îl coaseți din țesături ușoare, brățara se poate agăța de umeri și se deformează. Se va arăta neclintit. De asemenea, curelele nu se îngustează, ci aproximativ 3 cm. În spatele acestora, un cusătură de aceeași culoare este cusută.

Elementul superior este conic și cusut doar pe partea din față și din spate a rochiei. Fundul este decorat cu un breton, realizat prin tragerea mai multor straturi de fire de materie. Vă puteți gândi la propria versiune a jantei. Aceasta poate fi o margine strălucitoare, repetând atât pe brățară cât și pe curelele de umăr. Elementul de broderie de pe cămilă va arăta frumos.

Rochie cu o talie detașabilă

Pentru a face o rochie, trebuie să o tăiați corect. Partea superioară a rochiei este cusută cu caneluri drepte lungi. O fustă largă este tăiată separat, care este adunată la talie cu ajutorul a trei falduri opuse în față și în spate.

Lungimea fustei este scurta, 10-15 cm deasupra genunchiului. Filiala de pe umeri este arsă, cusută din două straturi de material, pentru densitate. Este cusut la corsetul rochiei doar in fata si in spate. Fermoarul se află pe spatele rochiței, nu este cusută în bluză. Centura nu este proiectată pentru acest model.

Țesătura utilizată este cea mai diversă: monofonică și colorantă, subțire și densă, naturală și cu adăugarea de sintetice. Acest stil se va potrivi fetelor subțiri și înalți și scăzut, cu sâni mici. O mica burta datorita taliei de taiere se va ascunde in spatele unei cusaturi stranse. Poți să coase o rochie cu umeri deschise, cu un geamantan, sau poți să faci în orice studio.

Ultimele tendințe de modă

Acum este foarte la modă să poarte rochii de tricou. Stilul se aseamănă cu o cămașă clasică pentru bărbați: un guler răsucite, o placket și butoane mici de-a lungul întregii rochii. De obicei, acest stil implică o croitorie largă, cu umeri coborâți, ca și cum ar fi mai mari. Materialul este utilizat natural, de bumbac sau cambric. Rochia datorată acestui lucru este foarte ușoară, liberă, perfect potrivită pentru vremea caldă de vară.

Puteți vedea adesea celebrul film și stele de televiziune în rochii de tricou. Ele sunt cele mai diferite stiluri. Se aprinde spre fund, fixat și neted, pe centură și fără ea. Cu buzunare, placket și centură arata strict. Potrivit pentru uniforme de lucru sau pentru viața de zi cu zi. Modelele ușoare și aprinse pot fi purtate pentru o plimbare la mare. Chiar și modelele de cămăși cu rochii cu umeri goi sculptați sunt inventate. Luați în considerare această opțiune.

Rochie de rochie cu umeri și umeri deschise

Modelul unui cămașă roșie care este aruncat în jos și împodobit cu mai multe rânduri de botezuri frumos adunate arată elegant și aerisit. Purtați o astfel de rochie, doriți imediat să dansați în ritmul sambo, imaginându-vă participarea la carnavalul de la Rio de Janeiro. Pentru o petrecere de dans, alegerea unei astfel de rochii este cea mai de succes. Aceste rochii sunt foarte la modă în acest sezon, deci sunt scumpe. Dacă doriți să economisiți bani, în timp ce soțul dvs. are cămăși în dulapul său, atunci începeți să creați.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să tăiați brațul mânecilor, marginile obtrachiv pe mașina de cusut și să ridicați materialul pentru bibelouri. Puteți face doar unul prin lovirea la nivelul pieptului. Rufflele pot avea o culoare diferită, de exemplu, într-o bandă sau în culori strălucitoare.

Recomandări pentru alegerea unei rochii de vară

O fată modernă ar trebui să aibă mai multe rochii pentru sezonul de vară pentru diferite ocazii. În căldura de vară, vrei să poarte haine mai ușoare, bariere umeri. Stofa pentru rochii, este de dorit să alegeți naturale. Poate fi din bumbac, satin, batist, in, mătase. Alegerea este suficient de mare. Poți să cumperi rochii, dar să coase o rochie de vară cu o navetă, umerii deschisi pe modelul este absolut simplu. Este suficient să aveți internet, o mașină de cusut, să cumpărați o cârpă și accesorii.

Stilurile prezentate de rochii de vară nu sunt deosebit de dificil de a coase, iar dacă aveți cel puțin abilitățile inițiale de coasere cu propriile mâini, atunci veți face față sarcinii "perfect". Modelarea unei rochii cu umerii deschisi și a unei rochițe este o ocupație fascinantă, deoarece stilurile pot fi completate folosind imaginația ta.

Creați-vă în plăcere și încântați pe cei din jurul vostru cu rochii de vară frumoase și elegante! Mult noroc!

arrow