Alegerea Editorului

Călduță caldă și elegantă Calvin Klein

Anonim

Calvin Klein este o marcă americană. Cel mai faimos lider mondial în industria modei oferă astăzi haine elegante și confortabile pentru femei și bărbați, o linie de parfumerie, pantofi, accesorii uimitoare, lenjerie de corp și îmbrăcăminte exterioară. De asemenea, trebuie să luăm în considerare conceptul de brand la modă - o jachetă jos, creată cu cele mai recente cerințe moderne. Toate modelele sunt frumoase, confortabile și la modă.

Istoricul mărcilor

Calvin Klein a fost fondată în 1968 de către Calvin Klein și Barry Schwartz. Prin crearea unui atelier mic, prietenii au arătat clienților o abordare revoluționară pentru crearea unei îmbrăcăminte exterioară. În același timp, tinerii progresivi au apreciat instantaneu originalitatea și stilul propus de un designer liber și gânditor. Colecțiile, complet saturate cu sexualitate, idei scandaloase, noi, au apelat la mulți, iar brandul a câștigat instantaneu o mulțime de fani.

Jachetă de calitate înaltă Calvin Klein

După ce faimosul Kelvin a plecat în vacanță, compania era condusă de Francisco Costa, care a introdus o abordare și o noutate originale. Jachetele tradiționale pentru femei Calvin Klein ar putea juca cu noi nuanțe, luciu metalic și o tăiere interesantă. Deci, în ultima colecție, au găsit un strălucire de aur, cupru, smarald, argint, care a adăugat originalitatea modelelor. O asemenea îmbrăcăminte futuristă are o excelentă murdărie și repellență de apă.

proprietăți, păstrând în același timp căldura bine și este potrivit pentru un joc activ. Jacheta bărbătească Calvin Klein este încă fără greutate și ergonomică. Jocurile în aer liber, în aerul curat, aduc plăcere în orice vreme. La urma urmei, aceasta este de înaltă calitate, comoditate, în plus, stilul nemodificat al brand-ului.

De ce este făcut jacheta de jos a mărcii?

Această marcă utilizează numai materii prime de înaltă calitate pentru modelele sale. În plus față de țesături avansate din punct de vedere tehnologic, se folosesc gâște, pălării și lebădă de înaltă calitate. Materialul mucus respirabil din mătase crește efectul rezistent la căldură. Jacheta în jos a lui Calvin Klein este un produs elegant, cu manșetă bine legată și un guler stand-up, care protejează eficient împotriva înghețului de o capotă detașabilă, care este foarte convenabilă pentru utilizare. Calitățile culinare calme demonstrează o bună calitate și respectabilitate. Marginile blanii de iepure și vulpe sunt decorate cu modele alungite și regulate.

Urban Glam Jacket Calvin Klein Down

Urban Glam a fost creat pentru tineri. Urban fetele și băieții eleganți încearcă cu plăcere modelele acestor bufe luminoase. Emanciparea, strălucirea urbană, sexualitatea, protecția împotriva frigului, caracterul practic - acestea sunt principalele caracteristici ale jachetelor inferioare ale acestei linii.

Modele sport

Atenția este atrasă de stilurile la modă și de calitatea impecabilă a tineretului de juniori din sport. Astăzi, ele sunt realizate în tradițiile direcției futuriste, decorate cu detalii tehnologice și au diferite nuanțe metalice: aur, argint etc. Fanii sacourilor josnice ale culorilor liniștitoare din colecții pot găsi modele drăguțe bej cu margine de blană pufos de același ton. O astfel de jachetă jos Calvin Klein va fi cea mai indispensabilă și confortabilă îmbrăcăminte pentru off-sezon.

arrow